1to3, Sko

1 treff

1to3 – stilsikre sko som tar komfort på alvor

1to3-skoene produseres i Spania og går under El Dantés Group. Selskapet ble grunnlagt i 1966 med en tanke om å skape sko som følger trendene, uten å gi avkall på komforten.

1to3 – eksperter på sko

Basert på selskapets overlegne skoekspertise kan merket i dag tilby en komplett kvalitetsgaranti med sterkt fokus på design.

1to3-sko – Personlig stil i fokus

1to3-sko gir deg muligheten til å finne en modell som passer til akkurat deg, med et tydelig design som lar din personlige stil skinne gjennom. Selskapet er godt etablert og har en stor og trofast kundekrets i 40 land. Skoene er fine både til hverdags og til fest, med en elegant touch og unike detaljer. Gi hverdagslooken et løft med en elegant sko, eller sett prikken over i-en på den lille sorte kjolen med et par glamorøse pumps.

1to3 online på Footway

Kjøp 1to3-skoene dine hos oss på Footway, så finner du garantert de nye favorittene dine til fest eller hverdags! Vi har hele 180 dager med åpent kjøp, og med gratis frakt og gratis retur er du helt trygg når du handler her. Vi tar vare på deg og dine behov. Velkommen til Footway!

Innlegg om 1to3
M
Milla -
Vis flere innlegg
V13083
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK