Cavalet Sko Online

32 treff

Cavalet - kvalitet og komfort

Cavalet sko er lagd for å være holdbare og komfortable, selv i vårt kalde nordiske klima. Dette er sko for de kvalitetsbevisste som ønsker sko med en elegant personlighet.

Fra vesker til sko

Hvis du liker håndverk og god sans for stil, så vil du nok sette pris på Cavalets produkter. Cavalet er en fin skandinavisk merkevare med en historie som dateres så langt tilbake som 1940-tallet. I dag er CavaIet helsvensk, men det hele startet i en kjeller i danske Søborg og fortsatte med fabrikker i København. I begynnelsen var selskapet kjent for sine teknologisk innovative kofferter og forretnings-vesker. Ved å kombinere en følelse for håndverk med storskala-produksjon oppnådde Cavalet etterhvert stor suksess. I 2010 lanserte selskapet sin første skokolleksjon som ble en stor suksess. Cavalet sko er i dag svært populære særlig på grunn av deres gode komfort.

Cavalet sko, allsidige og langvarige

Cavalet lager først og fremst funksjonelle sko. De er stilfulle og er beregnet for en langvarig bruk. Dette er ikke sko som kun holder i ett år. Ser du på Cavalet klassiske herresko og Cavalet semsket sko, vil du se modeller i en tidløs og elegant stil som er laget av slitesterke og lettstelte materialer. Cavalet har mange skomodeller for både menn og kvinner, og du vil raskt oppdage at det ikke er skoene som blir tilbehøret til antrekket, men antrekket ditt vil bli et tilbehør til skoene. Velg en modell som passer din personlige stil. Cavalet kan sies å være det perfekte valget for en elegant og komfortabel hverdag, uansett vær.

Sko som fortjener omsorg!

Cavalet sko er tilgjengelig i mange forskjellige materialer og design. Vanligvis kan du si at du forlenger levetiden på skoene dine hvis du har såler på dem, og hvis du verner overdelen etter hvilket material de er lagd av. For lær bør du tenke på å bruke krem ??eller fett med riktig farge. Syntetiske materiale bør behandles med spray som gjør skoen vann- og smussavvisende. Sko laget av semsket skinn bør man børste med en myk børste, og trenger de litt ekstra rengjøring kan vi tilby et tips fra skomakeren: Prøv å holde dem over en kjele med varmt vann som avgir vanndamp. Da renser du skoene uten å skade fibrene.

Cavalet sko online hos Footway

Kjøp sneakers, støvler eller ankelstøvletter fra Cavalet hos oss ??på Footway hvis du vil ha noe behagelig og holdbart på føttene. Vi har mange modeller i dette interessante svenske merket, og vi gir deg den servicen du trenger når du kjøper sko. Du får gratis frakt, rask levering og 180 dagers åpent kjøp når du kjøper dine sko fra oss.

Innlegg om Cavalet
L
Liselotte -
H
Heidi Larsen -
Vis flere innlegg
Malå Black
Granö Black
Braxton Cognac
Mens Shoe Tan
FEW LEFT
833-09661 Cognac
FEW LEFT
Mens Shoe Navy
SALE
Malå Brown
Gunhild Black
SALE
Mens Shoe Tan
FEW LEFT
82389706 Black
SALE
Cavalet Brown
Mens Shoe Black
SALE
Megan Cognac
SALE
Billy White
SALE
Billy Blue
SALE
Campus Blue
SALE
Campus White
SALE
Ebbe Brown
SALE
Mens Shoe Navy
FEW LEFT
Bibbi White
SALE
Jörn Red
SALE
Roger Black
SALE
Jan Brown
SALE
310-56342 Taupe
SALE
Billigkroken
Side 1 av 1

32 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK