A Nordin Sko Online

11 treff

A. Nordin er et svensk firma som utviklerog produserer sko i en skandinavisk designtradisjon, men med en spennende vri.Inspirasjonen henter de fra tidligere stilepoker, arkitektur og tradisjonelthåndverk. Et stilrent design med omsorgsfullt utførte detaljer er en viktig delav formspråket deres.

Naturmateriale fra Sverige

Alle modellene har naturmaterialenærmest foten for å gi best mulig komfort. Treskomodellene har en ergonomiskutformet såle i elastisk polyuretanmateriale, som gjør skoen svært behagelig ågå med. A. Nordin-kolleksjonene produseres på håndverksmessig vis i Sverige.

Mor og datter styrer

Firmaet ble stiftet i 2008 og drives idag av mor og datter, Ann-Louise og Lina Nordin. Da Ann-Louise studerte vedHøyskolen for design og kunsthåndverk i Gøteborg, ble hun gravid med datterenLina, som vokste opp omgitt av kreativitet og design. Lina Nordin studerteetter hvert motedesign ved Istituto Marangoni i London og Milano, og bleuteksaminert i 2012. I dag er hun designer for A. Nordin. Som en følge av Linashjemkomst og fullstendige inntreden i firmaet, har fokuset endret seg en del –fra bare tradisjonelle tresko til et større fokus på mote. I dag tilbyr firmaetdiskrete kolleksjoner preget av minimalisme og flotte detaljer. I tillegg tilde tradisjonelle treskoene produserer A. Nordin klær, vesker og tilbehør. I2013 uttalte moren Ann-Louise og datteren Lina at ideen var å designe og utgito hele kolleksjoner per sesong.

Populære tresko

På Footway finner du flere modeller fraA. Nordin, og våre mest populære modeller er, ikke så overraskende, treskoenesom en gang satte firmaet på kartet. PomPom-modellene ligger i toppen, men dehar også sko med fine hæler og en god blanding av tresko og skoletter, sandalerog støvletter. A. Nordin tilbyr klassisk skandinavisk design med effektive detaljer,perfekt til en avslappet og diskret stil – men designet passer like perfekt tilet mer spesielt og utfordrende antrekk som du vil tone litt ned.

Vakre detaljer

Dersom du leter etter moderne, vakre og fantastiskbehagelige sko, har du funnet ditt varemerke i A. Nordin. På mange måterrepresenterer de det typiske og det beherskede i skandinavisk uttrykksmåte ogdesign. Dette sees i hver minste detalj – detaljer som er betydelige, men somikke tar fokuset fra helheten - som treskoenes vakre blomsterutsmykning ellerden stilfulle spennen på sandalene, den enkle snøringen på støvlettene, og myeannet. Gi deg hen til Skandinavia, det enkle, det elegante og det stilrene.Surf rundt på Footway og finn nettopp dine favoritter fra A. Nordin – vi setterogså stor pris på om du skriver hva du synes om skoene i en evaluering!

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×