Adidas Stan Smith – Den allsidige klassikeren

Adidas Stan Smith er det perfekte tilskuddet til din stadig økende sneaker-samling. Ikke for sporty, men heller ikke for konservativ – dette er virkelig en sko til enhver smak. Det er ikke mye rart at den igjen har blitt enormt populær i løpet av det siste året. Den finnes i et utall forskjellige farger, så du finner et par som passer til deg uansett om du er preppy eller rocka. Komfort, stil og tidløshet; Stan Smith-skoen har alt!

Adidas Stan Smith – Fra tennissko til bloggfavoritt

Stan Smith-skoen er oppkalt etter en amerikansk tennisspiller. Modellen hadde originalt et annet navn, men fikk navnet til Stan Smith i 1971, da han ble rangert som verdens beste tennisspiller. Etter dette ble skoen raskt populær også utenfor tennisbanen, og snart var det ingen som tenkte på den som en tennissko lenger. Sneaker-klassikeren Stan Smith var født. Siden har skoen blitt solgt som en del av “originals”-sortimentet til sportswear-giganten. Etter å ha vært borte fra butikkhyllene i to år, har skoen nå opplevd en ny popularitetsbølge, da Adidas relanserte modellen i 2014. I dag er skoen flittig brukt av blant annet motebloggere og it-jenter og gutter over hele verden.

Adidas Stan Smith – Materiale og pleie

Adidas Stan Smith sko består av en blanding av skinn og skinnimitasjon av høy kvalitet. Denne kombinasjonen sørger for at skoen beholder “box fresh”-looken så lenge som mulig. Du får både slitebestandigheten og vanntettheten til skinnimitasjon, samt pusteevnen og komforten som bare ekte skinn kan gi deg, i én sko! Det anbefales å behandle utsiden av skoen med en lærbalsam jevnlig, for å tilføre fuktighet og spenst i skinnet. Jevnlig impregnering vil forebygge flekkdannelser. Dersom skaden har skjedd, kan du fjerne flekkene med en gammel tannbørste dyppet i litt såpevann. Behandle i så fall skoen med lærbalsam etter rengjøringen, da såpen kan virke uttørkende.

Adidas Stan Smith – Passform og bruksområde

Stan Smith-skoens karakteristiske flate såle gjør at du får kroppsvekten din jevnt fordelt over hele fotsålen, slik at du kan gå på shopping, spille volleyball på løkka eller traske London rundt på langweekend uten å slite ut føttene. Yttermaterialet er 100% lær, så skoen vil forme seg etter foten din etter hvert som du bruker den og gjøre din komfort-opplevelse fullkommen. Fordi de opprinnelig er laget til sportsbruk, er de lette og har godt feste i sålen på de fleste underlag. Du kan så klart også bruke dem til tennis, men i dag er det klart vanligst å bruke dem som hverdags -og fritidssko.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

56 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×