Sko

107 treff

adidas Boost – for fart og spenning

Du behøver ikke å velge mellom fashion og komfort når du skal ut og løpe eller være aktiv innenfor din favorittidrett. I adidas Boost finner du nemlig både trendriktige farger og design kombinert med de optimale egenskapene for fart og fraspark. Dette er løpesko med den ekstremt gode Boost-teknologien, et varemerke utviklet av adidas-konsernet for å fylle et behov hos entusiastiske løpere. Med sko i en mengde flotte fargekombinasjoner og design har du store valgmuligheter når du skal velge din adidas Boost-sko, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder støtte, komfort og kontroll i løpesporet!

adidas Boost – historie og kuriositeter

Med Boost-teknologien var adidas’ mål å revolusjonere løpeverdenen. Et modig utsagn – men de fikk rett! Sko med Boost-såle har helt unike egenskaper både når det gjelder grepsegenskaper og løpekomfort, og det er ingen tvil om at nye produksjonsmetoder virkelig har revolusjonert løpesko og gjort dem så komfortable som mulig. Og som i all annen aktivitet i produksjonen er adidas samtidig opptatt av miljøvern, arbeidsforhold og å unngå miljøskadelige produkter. Dermed kan du være trygg på at adidas Boost gir deg sko med alt du ønsker deg – og samtidig god samvittighet!

adidas Boost – materialer og vedlikeholdsråd

Den støpte Boost-sålen er verdt å studere nærmere – for sålens egenskaper gjør denne skoen til noe helt spesielt for deg som liker å jogge eller løpe. Overdelen er av tekstil og mesh, alt etter din smak og preferanser. De er både lette, smidige, puster godt og er gode å ha på foten. For å bevare skoens egenskaper i lang tid framover bør du være påpasselig med å holde skoene rene og pene etter bruk. Det er også en stor fordel å impregnere skoen før bruk – da vil den være mer holdbar og motstå skitt og smuss bedre. Slik vil du få glede av skoen lenge!

adidas Boost – passform og bruksområder

Boost-sålens spesielle egenskaper gjør at adidas Boost-sko egner seg for mengdetrening, løping på asfalt, på bane, i skog og mark og over lengre distanser. Den myke dempingen kombinert med den spretne følelsen du får når du har dem på, gjør at du har komfort i timevis, og dermed trenger du aldri å bekymre deg for fothelse eller sko igjen. Her får du det du trenger for å holde ut lange økter – det er i alle fall ikke skoene det står på! adidas Boost Dame og adidas Boost Herre er utviklet for at både kvinner og menn skal få den optimale løpeskoen med den ekstremt populære Boost-sålen. God tur!

Relatert til "adidas boost"
Side 1 av 2

107 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK