Sko

113 treff

adidas Flux – stabil støtte med tidsriktig touch

Er du ute etter løpesko med god demping, lett formfasthet rundt foten og et godt grep på underlaget, er adidas Flux en spennende sko for deg. Om du i tillegg er adidas-fan på din hals, har du all grunn til å holde på entusiasmen, for her får du mye sko for pengene! Samtidig har du alle muligheter til å finne en sko som passer utmerket til det øvrige løpeantrekket, enten du løper for mengdetrening eller tar en joggetur i ny og ne og trenger en god joggesko. Den egner seg også ypperlig som sneaker i hverdagen, og du finner adidas Flux Dame for kvinner, herremodeller for menn og modeller for barn i alle aldre.

adidas Flux – historie og kuriositeter

I adidas Flux har produsenten klart å forene en rekke gode egenskaper i en og samme sko, og konsernets mer enn 60 år lange erfaring har gjort seg utslag i en særdeles anvendelig løpesko og sneakers fra denne tyske skoutvikleren. adidas Flux er en sko med stil, og den er rett og slett en fryd for øyet! Her har du letthet og stil kombinert med en unik passform og egenskaper, og samtidig er den produsert i bærekraftige materialer og av arbeidskraft med gode arbeidsforhold. adidas er nemlig svært opptatt av å bevare miljøet, og de opprettholder miljøengasjementet i hele sin produktlinje. Selvfølgelig inkludert adidas Flux!

adidas Flux – materialer og vedlikeholdsråd

En relativt lav, men likevel stabil og stødig hælkappe er bare mulig med gode materialer. Her finner du lette joggesko i sømløs mesh med støtte av plast og lærdetaljer, og den formstøpte sålen med gode spor på undersiden gir deg trygg komfort med godt grep. Som for alle adidas’ sko er det viktig at du holder skoen ved like etter bruk, og dette gjøres enkelt for hånd med en klut, børste og litt mildt såpevann. Hvis du unngår å vaske skoen i vaskemaskinen, bevarer du egenskapene lenger og kan ha glede av mange herlige gå- eller løpeturer i en sko som bevarer det flotte utseendet!

adidas Flux – passform og bruksområder

adidas Flux er designet for barn, voksne og aktive mennesker innenfor alle idrettsgrener og aktiviteter. adidas Flux sneakers er både anvendelig og tidsriktig, og den oppdateres hele tiden innenfor et fargespekter som står i stil til dagens mote. Utformingen med snøring og herlig, pustende mesh med støttende detaljer gjør den også svært god på foten for både voksne og barn. Dermed kan du gjøre som så mange adidas-entusiaster før deg – velge en adidas Flux modell som passer din stil og dine fargefavoritter, og løpe eller være aktiv så mye du bare orker!

Relatert til "adidas flux"
Side 1 av 2

113 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK