Sko

96 treff

adidas Gazelle – retrosko for aktive mennesker

Innenfor adidas Originals-serien finnes sko for enhver idrett, preferanse og anledning – og en av disse skoene er adidas Gazelle. Dette er en sneakers og allroundsko for alle typer anledninger og for alle personlighetstyper – og den er utviklet for menn, kvinner og barn som vil ha sko med høy komfort for en aktiv livsstil. Gazelle er også fotballentusiastenes favoritt – til fritidsbruk eller som en optimal statement-sko under fotball-EM 2016, selvfølgelig! Her får du virkelig vist din adidas-entusiasme i friske farger fra en produsent som vet å skape sko med god kvalitet. Du finner den både med snøring for voksne og med borrelås for barn og ungdom.

adidas Gazelle – historie og kuriositeter

adidas Gazelle er en av favorittene i adidas-linjen som stammer så langt tilbake som 1968. Siden de aller første utgavene på denne tiden har selvsagt materialer, farger og design utviklet seg med tiden, men den har likevel bevart sin retrostil på en optimal måte, og sklir derfor inn i vår tids motebilde på en herlig og anvendelig måte. Dette er sko for både innendørs- og utendørs bruk, og fargemessig er adidas opptatt av å ligge i forkant for å følge brukernes ønsker når det gjelder stil og kombinasjoner. Her har adidas vært kreative og tro til sitt eget design i mange år, noe som gjør skoen både tidsriktig og retro på samme tid!

adidas Gazelle – materialer og vedlikeholdsråd

adidas Gazelle er utviklet for å være komfortabel, anvendelig og holdbar. Derfor finner du sko for alle aldersgrupper i materialer som er utviklet for en aktiv livsstil. Gummisålen gir god støtte, myk komfort og demping for små og store føtter, og overdelen er laget i tekstil som former seg godt etter foten. For å bevare skoens egenskaper og passform i lang tid, bør du unngå å vaske dem i vaskemaskinen. Samtidig bør du være påpasselig med å fjerne flekker etter bruk med mildt såpevann og håndvask. La dem lufttørke, og impregner dem gjerne før første gangs bruk for å gjøre dem enda mer varige!

adidas Gazelle – passform og bruksområder

Den høye hælkappen, den lange tungen og de freshe fargene gjør denne skoen til en favoritt i garderoben, både for fotballentusiaster og andre aktive mennesker i alle aldre. Den egner seg til bruk i aktivitet og lek, og enten du ønsker snøring, som i adidas Gazelle Dame og adidas Gazelle Herre, eller om du vil ha borrelåsjustering for barna dine, har du muligheten her. Den gode sålen med den myke følelsen gir deg alt du trenger for en lengre gåtur eller en kamp på løkka med ungene. Anvendelig og moteriktig retrosko med historie og komfort er stikkord for denne skoen!

Relatert til "adidas gazelle"
Side 1 av 2

96 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK