Sko

39 treff

adidas L.A. Trainer – smidighet og kraft

Om du vil ha det beste fottøyet når du er aktiv eller ute på løpetur, er adidas L.A. Trainer et meget godt valg. Ikke minst hvis du i tillegg vil ha herlige sko som står i stil til antrekket. I denne skoen har nemlig adidas-konsernets designere kunnet leke seg med farger og utforming på en enda mer utpreget måte enn i øvrige skolinjer i produksjonen. Dette er faktisk også den eneste adidas-skoen som faktisk har striper med striper! Og dermed har den flere fargekombinasjoner enn noen andre adidas-sko – slik at du har enda mer å velge mellom ut fra dine ønsker og din stil! Her har du løpesko og sko for alle typer aktiviteter med god demping, letthet og smidighet.

adidas L.A. Trainer – historie og kuriositeter

adidas L.A. Trainer ble introdusert forut for OL i Los Angeles i 1984, og dermed har L.A. Trainer-modellen vært å finne på markedet i mer enn 30 år allerede. Både fargekombinasjonene og den mønstrede sålen har vært kjennetegnet på denne skolinjen i alle disse årene, og suksessen gjør at designet er omtrent uendret siden den gang. Likevel er selvfølgelig materialer og teknologi utviklet, noe som gir adidas L.A. Trainer til et sikkert valg hvis du også vil ha bærekraftige sko med fantastisk komfort. adidas er nemlig svært opptatt av miljøspørsmål, og de benytter så langt det er mulig bærekraftige materialer samt arbeidskraft med gode arbeidsforhold.

adidas L.A. Trainer – materialer og vedlikeholdsråd

Gummisålen i L.A. Trainer-skoen er utstyrt med mønstrede spor på undersiden, noe som gir den et godt grep på underlaget, også på asfalt, bane og i skog og mark. Overdelen er laget av tekstil, og dermed er den svært lett å holde ren og pen. Det anbefales at du impregnerer skoen før bruk, slik at du gjør den enda mer motstandsdyktig mot smuss og flekker. Ved å vaske skoen etter bruk med mildt såpevann for hånd, skylle av og la lufttørke, bevarer du skoens egenskaper og flotte design og kan glede deg over skoene i lang tid framover.

adidas L.A. Trainer – passform og bruksområder

Dette er den optimale skoen for deg som ønsker skokomfort utenom det vanlige. Sålen har en mindre hældropp, og det gode grepet på underlaget gjør den anvendelig på alle typer underlag der du vil ha et godt grep. Den egner ser dermed like godt for barn og ungdom som er aktive i lek og idrett, som for voksne og eldre som vil ha skokomfort med trygg komfort. Den lette skoen gjør den også svært godt egnet i ulike idrettssammenhenger, eller rett og slett til å gå i over lengre distanser. Komfort, slitestyrke, grep og smidighet er stikkordene for adidas L. A. Trainer!

Relatert til "adidas la trainer"
Side 1 av 1

39 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK