Sko

|

Side 1 av 1

Nike Free Run – Sett føttene fri!

Nike Free Run er den ultimate løpeskoen for deg som vil ha komfort, grep og full kontroll over tråkk og underlag. Fordi den er ekstremt lett og behagelig, og samtidig enkel og uspjåkete i design, har den også blitt svært populær som såkalt “café-joggesko”. Det er altså like stuereint å bruke den på brunsj som på trening. Og godt er det, for når du først har kjent følelsen av denne skoen på foten, frister det ikke å ta den av igjen!

Nike Free Run – En barfot-revolusjon

Idéen til Nike Free Run oppstod da det ble observert at sportsutøvere trente barføtt på bane for å perfeksjonere løpsteknikk og virkelig få kontakt mellom underlag og tråkk. Nikes ingeniører innså at det var på tide med noe nytt; de superdempede, stivt oppbygde klassiske joggeskoene holdt ikke lenger mål. Fleksibilitet og kontakt med underlaget ble derfor prioritert da de skapte Nike Free-serien. Dette resulterte i skoen vi kjenner i dag; superlett, myk og fleksibel, som lar deg kjenne bakken under føttene, og gir deg full kontroll over tråkket ditt.

Nike Free Run – Materiale og pleie

Nike Free Run består av tekstil og syntetisk materiale. Dette gir deg en svært lett og komfortabel sko som er ideell for løping, uansett vær og underlag. Fordi skoene er syntetiske, krever de lite vedlikehold, og du trenger ikke være bekymret for at de blir ødelagt om det kommer en regnskur mens du er ute og jogger. Både innersåler og utside kan rengjøres med samme metode: 1-Børst vekk løst smuss med en myk børste eller klut. 2-Bruk en myk tannbørste e.l. dyppet i mildt såpevann til å gni på flekker. 3-Fjern overflødig såpe med en fuktig klut.

Nike Free Run – Passform og bruksområde

Nike Free Run har oppnådd den statusen den har på grunn av den ekstremt gode passformen. Den er så fleksibel, lett og tøyelig at den føyer seg etter enhver fot som om den skulle vært individuelt tilpasset. Den naturlige følelsen gjør at foten får mer frihet, og den anatomisk formede hælen lar fotsålen rulle med bakken slik at du får et mer naturlig spenn i bevegelsene. Som navnet tilsier, er Nike Free Run laget for løping, men du kan selvsagt også bruke den som fritidssko. Den har mye enklere design enn mange løpesko, og egner seg derfor godt til dette. Nike Free Run dame finnes i spesielt mange hverdags-varianter, som er like fine på café som på joggetur.
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

15 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×