Søk etter favorittskoene her!
Side 1 av 1

Sko

Nike Flex Experience – lett og fleksibel

Hvis du ønsker å være aktiv og bevare leken i hverdagen, vil du ha stor nytte av en sko som gjør at du kan utforske uten å kjenne at du har sko på føttene. Nike Flex Experience er en slik sko. Den er meget lett og fleksibel, og de heksagonale flekssporene gir et godt grep på underlaget. Her får du den naturlige følelsen inkludert i en sko som samtidig gir uttrykk for livsgnist og nysgjerrighet. Nettopp dette skinner igjennom i de friske fargene, og den kommer også i utgaver som er spesielt utviklet for barn. Nike Flex Experience anbefales for deg som vil utforske omgivelsene!

Nike Flex Experience – historie og kuriositeter

Akkurat som Nikes øvrige kolleksjoner og modeller, har Nike Flex Experience kvaliteter som du bare finner i denne produsentens sortiment. Skoene fra Nike er produsert med tanke på både bruksområde, komfort og det siste innen teknologiske muligheter for å gi brukerne den aller beste opplevelsen. Dette gjelder enten du er ute etter løpesko, sneakers og fritidssko, tradisjonelle joggesko, eller om du bare ønsker deg en god sko å gå i. Og for at både voksne og barn skal få gleden av å kjenne kvaliteten på føttene, finnes også Nike Flex Experience Barn i tillegg til voksenstørrelsene. Ingen er glemt når Nike utvikler de optimale skoene for alle bruksområder!

Nike Flex Experience – materialer og vedlikeholdsråd

Nike Flex Experience har ettlags mesh i overdelen, noe som gjør skoen ekstremt lett og behagelig å ha på foten. Gummisålen opprettholder lettheten, og med foam i midtsålen får du god demping og samtidig en robust såle som tåler kilometer etter kilometer. For at skoene skal bevare alle egenskapene over lang tid, er det anbefalt at du vasker bort flekker for hånd etter bruk. Vaskemaskin er ikke å tilråde dersom du vil ha skoene lenge. Innersålene kan tas ut og vaskes og tørkes separat, og de kan selvsagt skiftes ut ved behov. Om du er omhyggelig med skostellet, varer de i lang tid.

Nike Flex Experience – passform og bruksområder

Som navnet tilsier er Nike Flex Experience en optimal sko for føtter som trenger letthet og fleksibilitet – og for alle med utforskertrang er dette skoen med stor S. Derfor er Nike Flex Experience den helt riktige barneskoen som gir både støtte, grep på underlaget og en fleksibel såle, akkurat slik barn vil ha det. Med denne skoen på bena kan barna konsentrere seg om å utforske omgivelsene og være aktive sammen med venner, og slippe å tenke på at skoene er til plage på noen som helst måte. Nike Flex Experience er tilgjengelig for alle aldersgrupper og bruksbehov.
Side 1 av 1
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×