Sko

160 treff

Sko for prestasjon

adidas er en av sportsverdenens grunnpilarer. Høy kvalitet i kombinasjon med perfeksjonert teknologi fra adidas fremmer ditt sportslige potensial.

Utøveren i fokus

Adi Dassler, grunnleggeren av adidas, registrerte firmaet sitt i Tyskland i 1949. Alt begynte med sko, og etterspørselen etter Adis spesialiserte sportssko vokste raskt. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie og Lionel Messi er bare noen av tidenes største idrettsstjerner som har vunnet store titler i sko designet av adidas. Autensiteten er synlig i alt de gjør, og produktene er i verdensklasse. adidas Performance ble opprettet da adidas delte opp varemerket i tre distinkte kategorier på begynnelsen av 1990-tallet: Performance, Originals og Style Essentials. Performance var og er fortsatt ment for utøveren, for aktiviteten og for sporten – med andre ord: det som utgjør adidas. Performance er sko som er laget for mosjon, trening, aktivitet og resultat – sko med utøveren i fokus og sko som er designet og perfeksjonert for din sport.

Joggesko er størst

Kolleksjonen inneholder mange sko, men den mest populære er Duramo-løpeskoen for kvinner – i knallrosa farge. For jentene står også Court-skoen høyt i kurs, en innendørssko perfekt for treningsstudioet eller ulike sportsgrener på gummigulv. Selv tøffelen Duramo Clog er likt av mange og passer de fleste, både jenter og gutter. Stort sett er det løpesko som dominerer, og det er ikke så rart: Løping kom på tredje plass blant Norges mest populære treningsaktiviteter (18 prosent av svenskene løper) tett etterfulgt av sykling og turgåing. For menn er det andre treningssko som dominerer. Her har vi blant annet flotte Adipure, Essential, D Rose og Kanadia. Ikke langt etter kommer adidas Duramo, som i likhet med hos kvinnene er en godt likt løpesko. Selv om adidas Sport Performance hovedsakelig er designet for trening, er det ingenting som hindrer deg i å bruke dine nye, råflotte treningssko til hverdags.

Performance for barn

adidas Performance er også tilgjengelig for barn, og her dominerer de fantastisk fargeglade modellene som FB S-Flex og Counterblast. Med sine neongule skolisser tiltrekker de seg både lange blikk og lengsel. Det spiller ingen rolle om du leter etter sko til løping, basketball eller innendørstrening – adidas Sport Performance har sko til nesten alle sportsgrener. Finn dine nye adidas trenings- eller fritidssko, og voks innen idretten din, finpuss løpetiden eller press litt ekstra når du løfter vekter. Alt blir bare gøyere og lettere med riktige sko!

Side 1 av 3

160 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK