adidas Predator – kraft og grep

adidas’ Predator-linje er en fotballsko- og sneakerskolleksjon med kraft! Her får du både allsidige brukssko, innendørssko og fotballsko for kunstgress eller naturgress – alle med den unike teknologien som adidas har lagt så mye krefter i å utvikle. adidas Predator brukes av toppspillere som Beckham, Xavi og Robin van Persie, og det er ikke uten grunn. Komfort og styrke kombinert med egenskaper som gir kjappe vendinger og maksimalt grep på underlaget gir spillerne klare fordeler på banen. Og nettopp grepsegenskapene i sålen gjør denne skoen til et svært populært fotplagg, også for aktive mennesker utenfor fotballbanen.

adidas Predator – historie og kuriositeter

Det er ikke uten grunn at adidas er en yndet skoprodusent blant aktive idrettspersoner, spesielt innenfor fotballverdenen. Dette er nemlig en av grunntankene i bedriften – å levere det optimale utstyret til sportsentusiaster over hele verden. adidas Predator anses i dag som en av de aller beste skoene for bruk på fotballbanen, og et resultat av adidas’ kreative nyskapning og teknologiske fremskritt er Predator-linjen, som er utviklet for å gi optimale egenskaper både på og utenfor fotballarenaen. Innovativt og oppdatert design i en rekke flotte farger gjør denne skolinjen til et attraktivt valg for alle aktive idrettspersoner.

adidas Predator – materialer og vedlikeholdsråd

En av adidas Predators absolutte fordeler er de gummierte områdene på oversiden av skoen. Dette gir en ekstrem ballkontroll, ettersom det øker friksjonen mellom foten og ballen. Etter at den første Predator-utgaven ble lansert under UEFA Euro i år 2000, har den gjennomgått en rekke forbedringer på materialsiden, og dagens sko har et optimalt grep på underlaget takket være knottene samt lettere vekt med mer veloverveid bruk av materialer. Og selvsagt fortsatt med et spennende design. Alle adidas Predator-sko bør, som alltid, vedlikeholdes jevnlig for å være holdbare i lang tid. Dette gjør du best ved å vaske dem for hånd, la dem lufttørke – og impregnere dem før første gangs bruk for å gjøre dem mer motstandsdyktige mot flekker.

adidas Predator – passform og bruksområder

Selv om adidas Predator først og fremst er kjent som en fotballsko, finnes den også i utgaver for andre bruksområder. adidas Predator Precision er selvfølgelig en av flaggskipene i fotballverdenen, mens du også finner sneakers uten knotter til bruk på fritiden. Også disse har et design som viser fotballglede for fotballfans, og dermed er den kanskje først og fremst en herresko som finnes for menn, barn og ungdom. Her har du en sneakers som egner seg til en tur i byen, når du er publikum under fotball-EM 2016 eller for yngre fotballspillere som elsker å ligne så mye som mulig på sine store fotballhelter!

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×