adidas Spezial – lykke i en herlig sneakers

For å føle seg bra er det ingen tvil om at gode sko er en forutsetning! Og hvis du er ute etter lykkefølelsen med en herlig sko fra adidas, kan adidas Spezial anbefales på det varmeste. Trekløveret er tilstrekkelig – her trenger du ikke firkløver for å føle deg bra! Alt du trenger for en komfortabel streetsko finnes i denne modellen – og om du vil gå for de oppgraderte utgavene 2016, får du adidas Spezial med Primeknit-overdel til svært hyggelige priser. adidas holder seg til sitt eget konsept og skaper kvalitetssko og sneakers til alle som vil være moteriktige, og du finner adidas Spezial i en rekke ulike farger for å passe til dine antrekk og stil.

adidas Spezial – historie og kuriositeter

Helt siden starten i 1949, i den tyske byen Herzogenaurach, har adidas Group med Adi Dassler i spissen hatt som formål å levere det beste mulige utstyret til idrettsutøvere og sportsentusiaster. Og det var her det hele begynte – med adidas Originals, den klassiske skoen som etter hvert har blitt utviklet til en rekke spennende, komfortable og unike utgaver av seg selv. adidas Spezial er en av skoene i adidas Originals-familien, men likevel har den sine egne spesielle egenskaper – som gjør den til en populær sneakers med det klassiske, trestripede designet. I dag kommer den også i den oppdaterte utgaven adidas Spezial Primeknit, som benytter den ekstremt spennende Primeknit-teknologien.

adidas Spezial – materialer og vedlikeholdsråd

Den flate, komfortable sålen i helstøpt gummi med et lavt hældropp gir denne skoen en slitestyrke og komfort du skal lete lenge etter. Overdelen er laget av lær, mens innermaterialet er av tekstil, noe som gir god pusteevne og en behagelig sko på varme dager. De nyeste Spezial-utgavene har også Primeknit-teknologien i overdelen, noe som gir den unike egenskaper når det gjelder komfort og fothelse. Du bør vedlikeholde skoene jevnlig for å bevare dem like flotte over lengre tid. Skinn kan vaskes forsiktig med en spesialsjampo for lær, og vask bort flekker for hånd. For den optimale holdbarheten bør skoene også impregneres før bruk.

adidas Spezial – passform og bruksområder

Materialene i skoen gjør at den sitter som støpt og føles behagelig på foten, selv i mange timer. Dette er en sneakers som finnes for både damer, menn og barn, og passformen er upåklagelig for alle aldersgrupper. Her kan du trygt bevege deg rundt i gode vandresko for en tur i byen eller i skog og mark, og bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke skoene til. Den runde tuppen gjør at du har god plass for fremfoten, og skoen klemmer ikke, uansett hvor lenge du har den på. Med snøringen kan du også justere fastheten rundt vristen, slik at den sitter komfortabelt på akkurat din fot.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×