Sko for prestasjon

adidas er en av sportsverdenens grunnpilarer. Høy kvaliteti kombinasjon med perfeksjonert teknologi fra adidas fremmer ditt sportsligepotensial.

Utøveren i fokus

Adi Dassler, grunnleggeren av adidas, registrerte firmaetsitt i Tyskland i 1949. Alt begynte med sko, og etterspørselen etter Adisspesialiserte sportssko vokste raskt. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf,Haile Gebrselassie og Lionel Messi er bare noen av tidenes størsteidrettsstjerner som har vunnet store titler i sko designet av adidas.Autensiteten er synlig i alt de gjør, og produktene er i verdensklasse. adidasPerformance ble opprettet da adidas delte opp varemerket i tre distinktekategorier på begynnelsen av 1990-tallet: Performance, Originals og Style Essentials.Performance var og er fortsatt ment for utøveren, for aktiviteten og forsporten – med andre ord: det som utgjør adidas. Performance er sko som er lagetfor mosjon, trening, aktivitet og resultat – sko med utøveren i fokus og sko somer designet og perfeksjonert for din sport.  

Joggesko er størst

Kolleksjonen inneholder mange sko, men den mest populære erDuramo-løpeskoen for kvinner – i knallrosa farge. For jentene står ogsåCourt-skoen høyt i kurs, en innendørssko perfekt for treningsstudioet ellerulike sportsgrener på gummigulv. Selv tøffelen Duramo Clog er likt av mange ogpasser de fleste, både jenter og gutter. Stort sett er det løpesko somdominerer, og det er ikke så rart: Løping kom på tredje plass blant Sverigesmest populære treningsaktiviteter (18 prosent av svenskene løper) tettetterfulgt av sykling og turgåing. For menn er det andre treningssko somdominerer. Her har vi blant annet flotte Adipure, Essential, D Rose og Kanadia.Ikke langt etter kommer adidas Duramo, som i likhet med hos kvinnene er en godtlikt løpesko. Selv om adidas Sport Performance hovedsakelig er designet fortrening, er det ingenting som hindrer deg i å bruke dine nye, råflotte treningsskotil hverdags.

Performance for barn

adidas Performance er også tilgjengelig for barn, og herdominerer de fantastisk fargeglade modellene som FB S-Flex og Counterblast. Medsine neongule skolisser tiltrekker de seg både lange blikk og lengsel. Detspiller ingen rolle om du leter etter sko til løping, basketball eller innendørstrening– adidas Sport Performance har sko til nesten alle sportsgrener. Finn dine nye adidastrenings- eller fritidssko, og voks innen idretten din, finpuss løpetiden ellerpress litt ekstra når du løfter vekter. Alt blir bare gøyere og lettere med riktigesko!

adidas Sport Performance sko online

|

Side 1 av 9

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Merkeadidas Sport Performance
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×