Sko

105 treff

adidas Originals Superstar – behagelig design for alle

Med adidas Originals Superstar har adidas-konsernet gjort sport til allemannseie. Og i denne skoen kan alle få nytte av unik og klassisk komfort som er utviklet innenfor adidas’ basketball-linje. Du behøver selvfølgelig ikke å være basketballspiller i NBA for å bruke adidas Originals Superstar – men du kan få følelsen av hvor gode sko de høyreiste, dyktige spillerne har på bena likevel! For her får du klassiske og ekstremt komfortable sko i spennende og flotte fargekombinasjoner og i flere ulike materialer. Du kan velge røde skinnsko, hvite sko med meshoverdel, sorte sko i tekstil med hvite striper – alt etter din smak og stil!

adidas Original Superstar – historie og kuriositeter

Superstar-modellen har en lang historie i adidas. Den har vært på markedet helt siden den kom i aller første utgave i 1969, og populariteten til denne skoen har holdt seg like godt i mer enn 35 år! Dette er utvilsomt også et resultat av at store basketballstjerner i NBA har omfavnet både designet og komforten, og faktisk er dagens utgaver svært like den klassiske modellen som har vært på markedet i så mange år! Bare materialene og teknologien i skoen har utviklet seg til det bedre, og i dag er adidas Original Superstar en superpopulær modell som også benyttes av andre superstjerner og entusiaster, for eksempel Kanye West!

adidas Original Superstar – materialer og vedlikeholdsråd

Den flate sålen i støpt gummi gjør skoen til en myk og behagelig sko for superstjerner i alle samfunnslag. Og de nyere modellene finnes nå i en rekke fargekombinasjoner – eller ensfargede – der overdelen er laget av semsket skinn, skinn eller tekstil. Avhengig av materialet i overdelen – om det er laget av skinn eller tekstil – eller kanskje en kombinasjon – er det viktig å vedlikeholde skoene med en mild lærsjampo ved behov, eller mildt såpevann og en børste eller klut. Vask dem for hånd, la dem lufttørke – luft eller vask innersålen separat – og bevar skoens herlige egenskaper i lang tid framover!

adidas Original Superstar – passform og bruksområder

adidas Originals Superstar Dame er kvinneutgaven i denne populære skolinjen, og den finnes også for herre, barn og ungdom. Dette er en svært anvendelig sko som både kan brukes på håndballbanen, på basketbanen, på byturen, på stranden eller hvor du enn måtte ønske å vise frem den trestripede favorittsneakersen din! Her får du også mye sko for pengene, og den har lang holdbarhet når du tar vare på den. Materialene er slitesterke og varer lenge med riktig stell, og passformen er optimal, selv etter mange gangers bruk! Gjør som superstjernene og ta på deg en adidas Originals Superstar når du skal vise hvem du er!

Relatert til "adidas superstar"
Side 1 av 2

105 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK