Sko

23 treff

Stilige hverdagssko med Adidas ZX 700

Modellen Adidas ZX 700 er nesten som en kultklassiker å regne, og det forstår man godt når man tar på seg denne skoen. For med en kul variant av Adidas ZX 700 på foten, får du både stil og komfort i hverdagen. Denne modellen kommer i mange forskjellige varianter og fargesammensetninger, for eksempel en mørk base med hvite striper, så det burde være enkelt for deg å finne en favoritt. Dette er perfekte sko å bruke til hverdags, men du kan også bruke de i mer festlige anledninger for en avslappet, men fortsatt veldig moteriktig look.

Adidas ZX 700 – over 30 år med kulhet

Den første Adidas ZX 700-modellen ble designet allerede i 1985. Den besto blant annet av en kombinasjon av polyuretan og EVA, hadde svært gode pusteevner gjennom mesh-paneler og var spesielt designet for langdistanseløping. Fargesammensetningen var veldig i tiden med en dyp blåfarge, hvit og kraftig oransje. 30 år senere har modellen blitt redesignet flere ganger, og resultatet er mange herlige varianter som gir komfort og støtte til foten i hverdagen. I tillegg til å gi antrekket ditt det lille ekstra, selvfølgelig.

Ulike materialer og vedlikeholdsråd for Adidas ZX 700 Yttermaterialet på Adidas ZX 700-modellene er som oftest enten i tekstil og syntet, eller lær og syntet, men det finnes også varianter som bare er i lær eller tekstil. Uansett kombinasjon, så er disse materialene svært behagelig på foten. Sålen kommer i solid gummi, noe som sikrer komfort til foten din når du går. Dette er ikke sko du tar på deg når det regner ute, men de tåler likevel litt overflatisk regn og har god pusteevne. Det er lurt å tørke bort skitt og smuss med det samme det oppstår på skoene, slik holder de seg fine lengst mulig. ## Avslappet og kul med tettsittende Adidas ZX 700 Denne modellen ble som nevnt opprinnelig designet for å løpe langt, noe som betyr at de er stabile og sitter godt på foten. Enkelte varianter er litt smalere, mens andre er litt bredere i designen. Dette er sko som passer til det meste. Hva med et par stilrene Adidas ZX 700 White som passer helt perfekt til både jeansshortsen og maxikjolen i sommer? Eller hvorfor ikke piffe opp et antrekk med en modell av Adidas ZX 700 i knallfarge? Mulighetene er mange, for dette er virkelig perfekte hverdagssko selv om de også gjør seg bra til et mer pyntet antrekk.

Relatert til "adidas zx 700"
Side 1 av 1

23 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK