Aigle Sko Online

0 treff

Aigle for våte dager

Aigle er et fransk merke som er mest kjent som Frankrikes største produsent av gummistøvler. De høykvalitative støvlene lages av naturgummi, og samtlige støvler lages dessuten for hånd.

Aigle er både fransk og amerikansk

Amerikaneren Hiram Hutchinson flyttet til Paris i 1853 og grunnla merket Aigle. De høgkvalitative og stilige gummistøvlene ble kjapt en suksess blant pariserne. Aigle har kolleksjoner for menn, kvinner og barn.

Aigle-sko er håndverk fra grunnen av

Gummistøvlene fra Aigle er virkelige mesterverk i seg selv. Samtlige støvler lages for hånd, og etter den kompliserte prosessen kontrolleres alle par for å sikre best mulig kvalitet.

Aigle online på Footway

Kjøp dine egne Aigle gummistøvler her hos oss på Footway, og gi føttene dine det beste de kan få neste gang det regner. Du vet vel at vi tilbyr hele 180 dagers åpent kjøp i tillegg til gratis frakt og gratis retur? På denne måten kan du prøve størrelsene hjemme i ro og mak, før du bestemmer deg for hvilke du ønsker å beholde. Det kan være vanskelig å kjøpe sko online, så derfor vil vi gjøre det lettere for deg som kunde! Vi og våre erfarne medarbeidere på kundesupport er på plass og tar vare på deg om du skulle ha noen spørsmål!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK