Airstep Sko Online

4 treff

Italienske sko på sitt beste

AirStep sko er en italiensk skosuksess fra moteskaperne Piero Oliosi og Cristian. Her har du sko med et stilig og innovativ design i god kvalitet.

Tidsriktige sko for menn og kvinner

Skomerket AirStep ble grunnlagt på 1980-tallet av Piero Oliosi og sønnen Cristian i Italia og har siden starten vært en stor suksess. En av grunnsteinene til AirStep er dedikerte ansatte, forståelse for hva kundene ønsker og tekniske løsninger for å utvikle de beste skoene. AirStep sko inneholder kun råmateriale av ypperste klasse og har gjennom mange år opparbeidet seg et rykte som gode og tidsriktige motesko for menn og kvinner. Med over 1100 ansatte og en produksjon på over 4000 sko per dag, er AirStep en av de mest produktive skoprodusentene i verden. De har på rekordtid gått fra å være en liten italiensk skoprodusent til å bli sett på enhver rød løper.

AirStep sko passer perfekt for dårlige værforhold

Dette er sko for mennesker som er opptatt av stil kombinert med god komfort for føttene. Ser du etter noen sko som vil passe perfekt for en kald vinter, vil AirStep boots være et godt alternativ. Med materiale i lær og såler laget av gummi er de motstandsdyktige mot blant annet vann, noe som gir optimale muligheter for en fin gåtur, også på en regnværsdag. Det samme er det med AirStep støvletter, som i tillegg vil ta seg like godt ut om du har på en fin, lang kjole eller noen stilige jeans. Sko fra AirStep er et ypperlig valg dersom du vil ta at føttene dine skal ha stilige og gode sko, som sørger for maksimal komfort uansett hvordan været er ute.

Riktig pleie gir sko som varer

Pleie av sko er like viktig som pleie av bil og hjem. Ønsker du å beholde de samme skoene år etter år? Da skal du få noen gode tips her. En av feilene mange gjør er at de ikke impregnerer skoene. Etter en stund vil skoene miste sin glans og bli ødelagt. Derfor vil det å impregnere skoene være meget viktig før bruk. Det er i tillegg viktig å fjerne skitt og smuss med en fuktig klut og la skoene tørke i romtemperatur om de har blitt våte. Med AirStep sko av vegetabilsk garvet skinn vil det være lurt å benytte en skoblokk. Det vil si en blokk du putter i skoene for at de skal holde på formen sin.

AirStep sko online hos Footway

Kjøp AirStep lave sko i dag til en rimelig pris. Med vår hurtige levering vil du motta dine nye sko innen få dager og frakten er gratis. Skulle ikke skoene passe og du ønsker å bytte eller returnere dem, har vi hele 180 dagers åpent kjøp. I tillegg får du gratis frakt på returen også. Velkommen til en hyggelig handel.

Innlegg om AirStep
A
Anonym -
Vis flere innlegg
254215
FEW LEFT
186201
FEW LEFT
117208-8500-6098
FEW LEFT
Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK