Airwalk Sko Online

0 treff

Airwalk – sko med sporty preg og høy komfortfaktor

Airwalk er merket for deg som setter pris på komfort, og som vil ha et par sko som ikke alle andre har. Airwalk-skoene er ikke bare fine, de er også enormt behagelige, og med sin urbane stil med en sporty touch gir de deg det rette uttrykket.

Airwalk sko med skatebakgrunn

Airwalk ble grunnlagt i 1986 og henter mye inspirasjon fra skatekulturen. Airwalk rettet seg fra begynnelsen inn på tekniske sko som brukes av skatere over hele verden, men på 90-tallet begyntede å skifte fokus mot street-fashion, og merket har vokst kraftig siden den gang. Sneakers er selvsagt en del av sortimentet.

Old school møter nytt i Airwalks sko

Airwalk har et bredt sortiment av modeller, alt fra old school-skatemodeller til nye og trendy design. Selskapet støtter veldedighetsorganisasjonen Harold Hunter Foundation, som hjelper vanskeligstilt ungdom fra såkalte problemområder.

Airwalk online på Footway

Hent fram din indre skater og kjøp Airwalk-skoene dine hos oss på Footway. Med gratis frakt og retur kan du alltid være sikker på å unngå ekstrakostnader, og med hele 180 dager med åpent kjøp kan du prøve skoene i ro og mak. Ikke noe stress, ikke noe press, bare sko. Kom og ta en titt hos oss på Footway!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×