Alberville Sko Online

30 treff

Alberville lager både dame- og herresko, og stilen sammenfattessom «klassiske sko med en vri». Designet kjennetegnes av kvalitet og detaljer.Albervilles produksjon skjer hovedsakelig i Italia, og skoene er laget avpremium skinnkvalitet.

Sverige og Italia

Varemerket tilhører A.J Shoes, et svensk firmagrunnlagt av Annelie Jacobsson, som også står bak Alberville. Annelie startetA.J Shoes etter at hun hadde vært virksom som innkjøper og produktutvikler forNilson Group AB (tidligere kalt Rolf Nilsson AB). En kjærlighet for italienskesko og motesko har ført til at Annelie utelukkende samarbeider med italienskebedrifter, og Alberville-skoene lages i Italia. Annelis reise startet da hunsom tenåring begynte sin karriere i skobransjen. Etter noen år var hun godtbevandret i skobransjen, også i Italia, for eksempel hos skomakere i Toscana,Marche og Venetoregionene, der hun lærte håndverket og materialarbeidet bakklassiske sko. Hun døpte varemerket Alberville etter sine sønner Albert ogWilhelm.

Alberville på Footway

 

Iregionene der skoene produseres i dag, er arbeidet nøyaktig og preget av høykvalitet. Først utarbeides designet på skoen, deretter materialarbeidet, sålene,monteringen og til slutt finpussingen. Alberville-skoene består av skinn ellergummisåler, og på Footway finner du mange ulike modeller. De mest populære ersandalene. Albervilles sandaler skriker kvalitet og består av innersåler ogflotte spenner i skinn. I tillegg til sandaler kan du kikke etter pensko forbåde kvinner og menn – dominerende er høyhælte sko for kvinner og klassiskelavsko uten lisser for menn. Her er også smarte og flotte joggesko for kvinner,både med nydelig prikkete mønster eller ensfargede. De har enda flere modeller,som Albervilles elegante støvler. Guttene, og til og med menn, kan finne klassikeresom brouges, loafers og Chelsea boots – alle med effektive detaljer avAlberville, og alle i skinn av høy kvalitet.    

 

Effektive detaljer

Når det gjelder mottoet «klassiske sko med en vri» erdette grunnlaget for hvordan Alberville arbeider med sko. De har som mål åsette et lite, men effektivt særpreg på ellers klassiske sko – ofte itilknytning til den aktuelle sesongen. Det skjer spennende ting i Norden i dag,med fremtredende og selvstendige designere som alle går sine egne veier.Alberville er enda et eksempel på en produsent man bør holde øye med, ikke barepå grunn av deres smarte sko, men også fordi de ligger i forkant når detgjelder svensk, klassisk design. Sammen med andre fremstående designere bidrarde til å sette Sverige og Norden på kartet ved å spre fantastisk skandinaviskdesign ut i verden på en effektiv måte – med litt hjelp fra Italia, selvsagt.Finn dine favoritter fra Alberville her på Footway!

 

Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×