Alberville, Sko

8 treff

Alberville lager både dame- og herresko, og stilen sammenfattes som «klassiske sko med en vri». Designet kjennetegnes av kvalitet og detaljer. Albervilles produksjon skjer hovedsakelig i Italia, og skoene er laget av premium skinnkvalitet.

Sverige og Italia

Varemerket tilhører A.J Shoes, et svensk firma grunnlagt av Annelie Jacobsson, som også står bak Alberville. Annelie startet A.J Shoes etter at hun hadde vært virksom som innkjøper og produktutvikler for Nilson Group AB (tidligere kalt Rolf Nilsson AB). En kjærlighet for italienske sko og motesko har ført til at Annelie utelukkende samarbeider med italienske bedrifter, og Alberville-skoene lages i Italia. Annelis reise startet da hun som tenåring begynte sin karriere i skobransjen. Etter noen år var hun godt bevandret i skobransjen, også i Italia, for eksempel hos skomakere i Toscana, Marche og Venetoregionene, der hun lærte håndverket og materialarbeidet bak klassiske sko. Hun døpte varemerket Alberville etter sine sønner Albert og Wilhelm.

Alberville på Footway

I regionene der skoene produseres i dag, er arbeidet nøyaktig og preget av høy kvalitet. Først utarbeides designet på skoen, deretter materialarbeidet, sålene, monteringen og til slutt finpussingen. Alberville-skoene består av skinn eller gummisåler, og på Footway finner du mange ulike modeller. De mest populære er sandalene. Albervilles sandaler skriker kvalitet og består av innersåler og flotte spenner i skinn. I tillegg til sandaler kan du kikke etter pensko for både kvinner og menn – dominerende er høyhælte sko for kvinner og klassiske lavsko uten lisser for menn. Her er også smarte og flotte joggesko for kvinner, både med nydelig prikkete mønster eller ensfargede. De har enda flere modeller, som Albervilles elegante støvler. Guttene, og til og med menn, kan finne klassikere som brouges, loafers og Chelsea boots – alle med effektive detaljer av Alberville, og alle i skinn av høy kvalitet.

Effektive detaljer

Når det gjelder mottoet «klassiske sko med en vri» er dette grunnlaget for hvordan Alberville arbeider med sko. De har som mål å sette et lite, men effektivt særpreg på ellers klassiske sko – ofte i tilknytning til den aktuelle sesongen. Det skjer spennende ting i Norden i dag, med fremtredende og selvstendige designere som alle går sine egne veier. Alberville er enda et eksempel på en produsent man bør holde øye med, ikke bare på grunn av deres smarte sko, men også fordi de ligger i forkant når det gjelder svensk, klassisk design. Sammen med andre fremstående designere bidrar de til å sette Sverige og Norden på kartet ved å spre fantastisk skandinavisk design ut i verden på en effektiv måte – med litt hjelp fra Italia, selvsagt. Finn dine favoritter fra Alberville her på Footway!

Innlegg om Alberville
A
Anne Karin Sundt -
Vis flere innlegg
Jamie
SALG
19
SALG
301
SALG
E38407
FÅ IGJEN
Jamie Nero
SALG
617
SALG
19
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK