Alife, Sko

6 treff

Trendy Alife-sko

Alife lager moderne og livlige sneakers med en tøff og urban touch. Skoene passer både til trening og til hverdags og blir raskt en av favorittskoene dine. De modige fargene skiller seg ut og er alltid helt rett!

Alife-sko – med heftig samarbeid

Alife har opp gjennom årene samarbeidet med mange andre aktører, blant annet den store skoprodusenten Puma. Skoene har alltid et nyskapende design og sterke farger i tillegg til utrolig komfort og støtdemping. Alife sneakers passer for alle, og alle finner sin egen favoritt blant alle de tøffe modellene.

Trendy streetstyle med Alife-sko

Uansett om du kjøper Alife-sneakers til trening eller mer streetinspirerte sneakers til hverdagsbruk, kan du være sikker på å få en tøff, behagelig og funksjonell sko. Skoene har gode pusteegenskaper, og materialene er nøye utvalgt for få mest mulig ut av skoen.

Alife online på Footway

Bestill hjem dine nye, ekstremt tøffe Alife-sneakers hos oss på Footway allerede i dag. Med fri frakt og retur kan du alltid være sikker på å slippe unna ekstrakostnader, og med 180 dagers åpent kjøp kan du prøve skoene i fred og ro. Ikke stress, ikke press. Kun sko. Velkommen inn til oss på Footway!

Chuck Low
FÅ IGJEN
Everybody Low
FÅ IGJEN
Chuck Low
FÅ IGJEN
Public Estate Mid
FÅ IGJEN
Everybody Hi Toxi
FÅ IGJEN
Public Naval
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK