Allen Edmonds Sko Online

12 treff

Klassiske herresko siden1922

Allen Edmonds er en av verdens ledende produsenter avklassiske, randsydde herresko, som har sine røtter i USA helt tilbake til 1922.Kvalitetskoene lages for hånd i en komplisert produksjonsprosess med over 200trinn, dette for å sikre at skoene er perfekte ned til hver minste detalj!Skoene er selvsagt laget av spesielt utvalgt kvalitetsskinn.

Til en velkledd stil

Med fokus på detaljer og kvalitet lager ikke Allen Edmondsbare flotte sko – skoene er også svært komfortable og slitesterke. De randsyddeskoene har en varig verdi og kommer til å bli dine absolutte favoritter i mangeår fremover. Et par Allen Edmonds-sko bidrar til et velkledd stil – en merklassisk skoprodusent med et så bredt utvalg er vanskelig å finne. Firmaetproduserer også hverdagssko i høy kvalitet.

Sko til å aldres i

Fotsengen i et par Allen Edmonds-sko lages av kork, akkuratsom Birkenstock-tøfler, og gir dermed dine føtter et stabilt og godt underlag åhvile på. Og aller viktigst: Her kan føttene hvile lenge. Et par Allen Edmondskjøper du ikke bare fordi de er flotte eller fordi de passer helgens fest (selvom dette selvsagt er gode grunner), men fordi de tilbyr en klassisk stil og enlang holdbarhet. Skoene er slitesterke og laget for å følge deg lenge i livet,forutsatt at du tar godt vare på dem. Et par Allen Edmonds som blir ivaretatt,kan holde seg flotte i flere tiår.

Ta vare på dine AllenEdmonds

For at skoene dine skal vare lenge må de tas hånd om på riktigmåte. Invester i en skobørste, skohorn, skokrem, skofett, skoblokker isedertre, rengjøringsskum og impregneringsspray. Det første du bør gjøre medskoene dine, er å spraye dem med impregneringsspray og vente til de tørker.Deretter smøres de med skokrem. Etter å ha brukt skoene dine noen ganger, anbefalesdet å rengjøre med skobørste. Deretter påfører du skum, lar skoene tørke, og avsluttermed skokrem. Når Allen Edmonds-skoene dine ikke er i bruk, kan du la et parskoblokker i sedertre hvile i skoene – de suger til seg fukt og holder skoenedine friske lenge. Glem heller ikke at dersom du investerer i et par AllenEdmonds, er du i godt selskap: Ronald Reagan, Bill Clinton og mange andrepresidenter og velkledde og innflytelsesrike menn har satt føttene sine i etpar Allen Edmonds. Vi håper at du finner dine nye herresko her!

Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×