Allen Edmonds, Sko

12 treff

Klassiske herresko siden 1922

Allen Edmonds er en av verdens ledende produsenter av klassiske, randsydde herresko, som har sine røtter i USA helt tilbake til 1922. Kvalitetskoene lages for hånd i en komplisert produksjonsprosess med over 200 trinn, dette for å sikre at skoene er perfekte ned til hver minste detalj! Skoene er selvsagt laget av spesielt utvalgt kvalitetsskinn.

Til en velkledd stil

Med fokus på detaljer og kvalitet lager ikke Allen Edmonds bare flotte sko – skoene er også svært komfortable og slitesterke. De randsydde skoene har en varig verdi og kommer til å bli dine absolutte favoritter i mange år fremover. Et par Allen Edmonds-sko bidrar til et velkledd stil – en mer klassisk skoprodusent med et så bredt utvalg er vanskelig å finne. Firmaet produserer også hverdagssko i høy kvalitet.

Sko til å aldres i

Fotsengen i et par Allen Edmonds-sko lages av kork, akkurat som Birkenstock-tøfler, og gir dermed dine føtter et stabilt og godt underlag å hvile på. Og aller viktigst: Her kan føttene hvile lenge. Et par Allen Edmonds kjøper du ikke bare fordi de er flotte eller fordi de passer helgens fest (selv om dette selvsagt er gode grunner), men fordi de tilbyr en klassisk stil og en lang holdbarhet. Skoene er slitesterke og laget for å følge deg lenge i livet, forutsatt at du tar godt vare på dem. Et par Allen Edmonds som blir ivaretatt, kan holde seg flotte i flere tiår.

Ta vare på dine Allen Edmonds

For at skoene dine skal vare lenge må de tas hånd om på riktig måte. Invester i en skobørste, skohorn, skokrem, skofett, skoblokker i sedertre, rengjøringsskum og impregneringsspray. Det første du bør gjøre med skoene dine, er å spraye dem med impregneringsspray og vente til de tørker. Deretter smøres de med skokrem. Etter å ha brukt skoene dine noen ganger, anbefales det å rengjøre med skobørste. Deretter påfører du skum, lar skoene tørke, og avslutter med skokrem. Når Allen Edmonds-skoene dine ikke er i bruk, kan du la et par skoblokker i sedertre hvile i skoene – de suger til seg fukt og holder skoene dine friske lenge. Glem heller ikke at dersom du investerer i et par Allen Edmonds, er du i godt selskap: Ronald Reagan, Bill Clinton og mange andre presidenter og velkledde og innflytelsesrike menn har satt føttene sine i et par Allen Edmonds. Vi håper at du finner dine nye herresko her!

Innlegg om Allen Edmonds
A
Anonym -
E
Egil Aase -
Vis flere innlegg
Strandmok Brown
3 FOR 2
Mcallister Brown
3 FOR 2
Mcallister Brown
3 FOR 2
Driggs Chukka Black
3 FOR 2
MacNeil Black
3 FOR 2
Driggs Chukka Taupe
3 FOR 2
Grayson Brown
3 FOR 2
Grayson Black
3 FOR 2
Mcallister Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK