Angulus Sko Online

97 treff

Danske sko av høy kvalitet

Angulus er et dansk varemerke som tilhører firmaet ATCFootwear A/S, og som har dype røtter i skoindustrien. Helt siden 1904 har firmaetdesignet og produsert sine populære sko for både kvinner og barn. Skoene lagesi skinn av høy kvalitet og passer alle anledninger.

Prisbelønt for beste barnesko

Mest populære er barneskoene deres,som blant annet har fått utmerkelse for beste internasjonale barnesko av detbritiske bladet British Junior Magazine. Varemerket vant også i kategorien «Childrenin the city». På Footway er barneskoene spesielt populære, og blant de mestsolgte modellene er Angulus Coral, Silver og Wide. Angulus barnesko produseresi mykt skinn og er ekstra gode for barnas føtter, noe som er viktig for timevismed lek gjennom alle årstider. Skoene er også utformet spesielt med tanke påbarnas føtter på flere måter. De tilpasser seg nemlig føtter i vekst, medrikelig plass ved framfoten. Det gå raskt unna når barnas føtter vokser, og erdet ikke bra at noen har tenkt på det?

Samarbeid med leger og fysioterapeuter

Da Angulus-skoene var nye på markedet,jobbet firmaet hardt for at skoene skulle sitte bra på foten. De samarbeidetderfor med leger og fysioterapeuter for å utvikle best mulige sko. Takket være dettesamt priser i flere kategorier for barnesko, har Angulus skaffet seg en hærskareav lojale kunder som vender tilbake. ATC Footwear A/S holder fast ved det gamleuttrykket «skomaker, bli ved din lest», altså at man skal holde seg til det mankjenner til. På Footway satser vi for eksempel på å selge sko, og vi holder osstil det! Akkurat det gjør ATC Footwear A/S også. Selskapet er sylskarpt når detgjelder skodesign- og produksjon, og holder seg derfor til det. Skoene lagesforresten i Portugal, om du lurte på det.

Også til voksne

Som dere vet lages ikke Angulus-skoenebare for barn, men også for kvinner, og på Footway har vi mange modeller derekan velge mellom. Vår mest populære skomodell er Angulus Black, en lekkerskolett som passer perfekt nå på høsten – kanskje til et par tettsittendejeans? Angulus-skoletten er tilgjengelig i flere versjoner, så du finnersikkert din favoritt. I tillegg til skoletter tilbys smarte lavsko for kvinneri et stilrent og effektivt design, tydelig preget av det skandinaviske designet,som er enkelt, stilig og elegant. Hvis du er ute etter kvalitetssko til degselv eller barna og vil at skoene skal vare lenge og passe til fart, action oglek såvel som nattklubben eller festen, så finner du dine nye favoritter hosAngulus.    

Most talked about
Side 1 av 2

97 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×