Sko

96 treff

Bensimon – sko til å leve i

Her finner du et stort sortiment av det som kanskje er den beste skomodellen som noengang er lagd – sneakers. Bensimon er et merke som kjennetegnes av sine fine sko, sitt fine design og den høye kvaliteten. Velg blant mange fine farger og klikk hjem et par Bensimon-sko allerede i dag!

Bensimon-sko – historie og egenskaper

Med over 25 års erfaring i bagasjen er Bensimon i dag et velkjent merke. Grunnleggeren, Serge Bensimon, har en unik evne til å inkorporere kunst og farger i skoene sine. Bensimon-skoene har et tidløst og stilrent design som fullføres perfekt med friske farger. Med høy kvalitet og gode materialer tilbyr Bensimon solide sko som sitter perfekt og varer lenge.

Bensimon-sko – stiltips og pleie

Bensimon-sko er lagd for å kunne brukes hver eneste dag, uansett anledning. Takket være det brede utvalget av farger og mønstre kan du uten tvil finne et par Bensimon-sko som passer perfekt til klærne og stilen din. Kle deg i farger og piff opp deg selv og alle rundt deg.

Bensimon-sko online på Footway

Footway er din personlige oase, fylt med hundrevis av spennende sko til enhver anledning. Her er du alltid velkommen til å handle, og for å gjøre shoppingen enklere, spanderer vi frakt og retur og tilbyr åpent kjøp i 180 dager. Det er lett å kjøpe et par lekre Bensimon-sko – det er bare å klikke dem rett hjem. Vi pakker ned skoene og sender dem av gårde fortere enn svint!

Laces
SALG
FÅ IGJEN
3502-102 Blue
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

96 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK