Sko

468 treff

Danske sko av høy kvalitet

Angulus er et dansk varemerke som tilhører firmaet ATC Footwear A/S, og som har dype røtter i skoindustrien. Helt siden 1904 har firmaet designet og produsert sine populære sko for både kvinner og barn. Skoene lages i skinn av høy kvalitet og passer alle anledninger.

Prisbelønt for beste barnesko

Mest populære er barneskoene deres, som blant annet har fått utmerkelse for beste internasjonale barnesko av det britiske bladet British Junior Magazine. Varemerket vant også i kategorien «Children in the city». På Footway er barneskoene spesielt populære, og blant de mest solgte modellene er Angulus Coral, Silver og Wide. Angulus barnesko produseres i mykt skinn og er ekstra gode for barnas føtter, noe som er viktig for timevis med lek gjennom alle årstider. Skoene er også utformet spesielt med tanke på barnas føtter på flere måter. De tilpasser seg nemlig føtter i vekst, med rikelig plass ved framfoten. Det gå raskt unna når barnas føtter vokser, og er det ikke bra at noen har tenkt på det?

Samarbeid med leger og fysioterapeuter

Da Angulus-skoene var nye på markedet, jobbet firmaet hardt for at skoene skulle sitte bra på foten. De samarbeidet derfor med leger og fysioterapeuter for å utvikle best mulige sko. Takket være dette samt priser i flere kategorier for barnesko, har Angulus skaffet seg en hærskare av lojale kunder som vender tilbake. ATC Footwear A/S holder fast ved det gamle uttrykket «skomaker, bli ved din lest», altså at man skal holde seg til det man kjenner til. På Footway satser vi for eksempel på å selge sko, og vi holder oss til det! Akkurat det gjør ATC Footwear A/S også. Selskapet er sylskarpt når det gjelder skodesign- og produksjon, og holder seg derfor til det. Skoene lages forresten i Portugal, om du lurte på det.

Også til voksne

Som dere vet lages ikke Angulus-skoene bare for barn, men også for kvinner, og på Footway har vi mange modeller dere kan velge mellom. Vår mest populære skomodell er Angulus Black, en lekker skolett som passer perfekt nå på høsten – kanskje til et par tettsittende jeans? Angulus-skoletten er tilgjengelig i flere versjoner, så du finner sikkert din favoritt. I tillegg til skoletter tilbys smarte lavsko for kvinner i et stilrent og effektivt design, tydelig preget av det skandinaviske designet, som er enkelt, stilig og elegant. Hvis du er ute etter kvalitetssko til deg selv eller barna og vil at skoene skal vare lenge og passe til fart, action og lek såvel som nattklubben eller festen, så finner du dine nye favoritter hos Angulus.

Side 1 av 8

468 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK