Sko

183 treff

Primigi-sko – gjør barneskoshoppingen til en lek

Primigi er et italiensk barneskomerke som lager sko til barn i alle aldre. Skoene er lette, komfortable og fleksible, slik at de får en mer anatomisk korrekt fasong. Blant modellene finner du sneakers og hverdagssko av forskjellige typer som følger de siste trendene innen barnemote. Med gode tekniske kunnskaper har de designet sko som er ergonomisk utformet for å støtte den voksende foten på riktig måte, noe som har gjort Primigi-skoene til et selvsagt valg for mange når det er på tide å velge de første skoene til barnet.

Lær å gå med Primigi-sko

Merket Primigi ble grunnlagt i 1976, og de ble raskt kjent for lær-å-gå-skoene deres, som var av god kvalitet. Med en kombinasjon av klassisk italiensk design og svært utførlige håndverkskunnskaper ble merket raskt populært blant småbarnsforeldre. I 2001 ble merket kjøpt opp av IMAC Spa, og deretter vokste det kraftig på markedet. I 2007 åpnet den første Primigi-butikken, som solgte barneklær og utstyr i tillegg til sko. Primigi-butikkenes utvalg er unikt for barn i alderen 0–14 år, ettersom du kan finne alt du trenger i én og samme butikk. Varene er designet med omhu, og de er lagd slik at de passer sammen på en kreativ og morsom måte. Hvis du besøker en Primigi-butikk, vil du finne alt du trenger til barna under samme tak, og det blir lekende lett å finne barnesko som passer.

Livlig og eventyrlig med sko fra Primigi

Barna er framtiden, og dermed vil Primigi kunne være med på eventyret og vokse med barnet ditt. Primigis mål er å kunne tilby holdbare og livlige sko til barn som skal ut på eventyr, og å passe på at de små føttene holder seg trygge, tørre og får riktig støtte på veien. Skoene er komfortable og passer perfekt i barnehagen, på skolen eller på fritiden. Skoene kommer i forskjellige modeller og farger, og de kan kombineres med alle favorittplaggene til barnet ditt.

Primigi-sko online på Footway

Kjøp et par Primigi-sko til barnet ditt hos oss på Footway, og la Primigi være med på eventyret gjennom hverdagen til barnet ditt! Velg og vrak mellom alle modellene du finner online på Footway, og du vet vel at vi alltid har alle skoene du kan se på siden, på lager? Frakt og retur er inkludert, og hvis du skulle lure på noe, kan du alltid kontakte kundesupporten vår, som vil hjelpe deg med alle spørsmål. Velkommen til Footway!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

183 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK