Apepazza sko – italiensk design

Det italienske skoselskapet Apepazza ble grunnlagt på slutten av 80-tallet. Med en visjon om å skape trendy, feminine og særpregede sko av høyeste kvalitet fikk karrieren fart. I dag kan du velge blant et stort og variert sortiment med fantastiske sko i europeisk stil fra Apepazza.

Apepazza – fargerike sko med urbant preg

Apepazza er et velkjent merke som har gjort stor suksess med sine fine sko. Apepazza-sko har et utfordrende design med urbant preg. Du kan velge mellom fargerike sko i forskjellige modeller i sortimentet. Hva sier du for eksempel til et par superlekre, blomstermønstrede kilehæler?

Apepazza-sko – stiltips og pleie

Apepazza lager fargerike kreasjoner som er perfekte til kvinner som elsker mote, og som alltid er først ute med de siste trendene. Apepazza-sko kan enkelt kombineres med både skjørt, kjole og jeans. I tillegg til flott design har Apepazza-skoene en fantastisk passform.

Apepazza-sko online på Footway

Unn deg et par nydelige Apepazzo-sko i trendy og annerledes design, og klikk hjem favorittparet ditt allerede i dag. Det er enkelt og gøy å handle hos oss på Footway. Bli inspirert av nye trender hver dag! Hos oss kan du regne med å få hurtig levering. I tillegg får du alltid gratis frakt og retur. Velkommen!

Apepazza sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Bridget
Få igjen
Leila
Få igjen
Carry
Få igjen
Tilly
Få igjen
Iside
Få igjen
Chrissie
Få igjen
Plie
Få igjen
Shiver
Få igjen
Lero
Få igjen
Giava
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

17 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×