Apepazza sko – italiensk design

Det italienske skoselskapet Apepazza ble grunnlagt på slutten av 80-tallet. Med en visjon om å skape trendy, feminine og særpregede sko av høyeste kvalitet fikk karrieren fart. I dag kan du velge blant et stort og variert sortiment med fantastiske sko i europeisk stil fra Apepazza.

Apepazza – fargerike sko med urbant preg

Apepazza er et velkjent merke som har gjort stor suksess med sine fine sko. Apepazza-sko har et utfordrende design med urbant preg. Du kan velge mellom fargerike sko i forskjellige modeller i sortimentet. Hva sier du for eksempel til et par superlekre, blomstermønstrede kilehæler?

Apepazza-sko – stiltips og pleie

Apepazza lager fargerike kreasjoner som er perfekte til kvinner som elsker mote, og som alltid er først ute med de siste trendene. Apepazza-sko kan enkelt kombineres med både skjørt, kjole og jeans. I tillegg til flott design har Apepazza-skoene en fantastisk passform.

Apepazza-sko online på Footway

Unn deg et par nydelige Apepazzo-sko i trendy og annerledes design, og klikk hjem favorittparet ditt allerede i dag. Det er enkelt og gøy å handle hos oss på Footway. Bli inspirert av nye trender hver dag! Hos oss kan du regne med å få hurtig levering. I tillegg får du alltid gratis frakt og retur. Velkommen!

Apepazza sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Bridget
Kjøp
Få igjen
Leila
Kjøp
Få igjen
Carry
Kjøp
Få igjen
Tilly
Kjøp
Få igjen
Iside
Kjøp
Få igjen
Chrissie
Kjøp
Få igjen
Plie
Kjøp
Få igjen
Shiver
Kjøp
Få igjen
Lero
Kjøp
Få igjen
Giava
Kjøp
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×