Art Sko Online

225 treff

Metropolstyrt design

Art er spansk design av høyeste klasse. Varemerket hører hjemme i Rioja oger en familieeid bedrift. Art leverer design som er unikt i sitt slag. Flere avmodellene er designet med inspirasjon fra spennende storybymetropoler over heleverden, og kompletteres med fine håndlagde detaljer. Foruten designet er Artkjent for sin gode komfort, og alle skoene deres testes på et anatomiskinstitutt i Valencia for å sikre kvaliteten. Flere modeller har også avtakbareanatomiske innersåler. Arts produksjon er fullstendig fokusert på miljøvennligefremstillingmetoder, som for eksempel bruk av eventuelle restprodukter ikommende produksjon.

Gå din egen vei

Art ble grunnlagt i 1995 og har siden den gang vokst til en stor aktørinnen skoindustrien, spesielt i Europa. Målgruppen har vært det de selv kaller «nonconformists», altså mennesker som skiller seg litt ut og går sine egne veier –noe som faktisk kan sees på designet. Art-skoene baseres på komfort og design,og firmaet legger stor vekt på å ta innover seg hva deres europeiske kunderønsker seg – det er tross alt en ganske bred målgruppe, med flere ulike smakerog meninger. På Footway har vi et stort utvalg av Art, og hvis vi skal begynnemed dameskoene, så har vi populære modeller som Rio, Bergen og Harlem innenforkategorier som støvletter, skoletter og støvler. Skoene har et sexy uttrykk, ogdet er tydelig at Art har valgt å tiltrekke andre enn det brede publikummet. PåFootway er vi spesielt glade i de lange, svarte støvlene med røde små detaljer.

Velg og vrak

Gutter – dere kan fråtse i mange andre stilige sko fra vår spanjol. Sjekkut et par sneakers i skinn med en stødig såle for lange gåturer, eller kast degover fritidssko i skinn i mange fantastiske farger – eller i diskret brunt hvisdu foretrekker det. Art lager også tøfler og sandaler, perfekte til en hjemmekveldeller på balkongen om sommerkveldene. Til vinteren har vi skoletter med godtfôr, og med solid såle som motstår slaps og snø og salt. For de minste samt desom ikke er fullt så små lenger, tilbyr Art tonnevis med sko. Her finner dusøte sandaler med fine hæler, fargeglade sko med elastiske bånd istedenforlisser, støvler i skinn, lave ballerinasko og andre superfine modeller. Arttilbyr sko for alle som har en egen smak – og det er jo nesten alle, ikke sant?Det beste med Art-skoene er at designet forenes med en slagshverdagsfunksjonalitet som gjør at de passer til det meste. Vi håper du finnerdine nye sko fra Art på Footway!

Side 1 av 4

225 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×