Asics Sko Online

237 treff

Avansert forskning styrer utviklingen

Asics er enjapansk produsent av sportssko som startet i 1949, og det er et av de firmaenesom ligger fremst i utviklingen av løpesko og fritidssko. De produserer sko forutøvere som er aktive innen en rekke sportsgrener, som løping, bryting, tennis,golf og volleyball. Fremgangen til Asics bygger på avansert forskning og nærtsamarbeid med profesjonelle idrettsfolk. Firmafilosofien bygger på uttrykket «ensunn sjel i et sunt legeme».

Onitsuka Tiger ble til Asics

I dag erløping og aktivitet regelmessige rutiner for nesten alle. Det har blitt modernemed sport, og hver og en oss – menn, kvinner og barn – trener. Og bra er det,for vi har blitt et stillesittende folk med alt det innebærer. Vi har behov forå aktivisere oss i større grad. Dette har Asics forstått lenge, og derfor harfirmaet vokst til et av de absolutt største innen sport, og er i toppen innenløping. Grunnlegger Kihachiro Onitsuka startet produksjon av basketballskoallerede som ung mann i hjembyen Kobe. Etter hvert utvidet han produksjonen tilandre sportsgrener, og på 50-, 60- og 70-tallet ble varemerket, som da hetOnitsuka Tiger, kjent over hele verden. I 1977 fusjonerte firmaet med GT ogJelenk og fikk navnet Asics. Onitsuka-varemerket produseres og selges fortsattav Asics. En annen milepæl i firmaets historie var i 2010, da de kjøpte detsvenske varemerket Haglöfs for ca. en milliard svenske kroner.

Sportssko og Asia dominerer

I dag kommerstørstedelen av inntektene til Asics fra sportssko, som utgjør omtrent 60prosent av omsetningen, og deretter kommer 24 prosent fra sportsklær og 10prosent fra sportsutstyr. Majoriteten av firmaets salg foregår i Asia og utgjørnesten halvparten – 49 prosent – mot 28 prosent i Nord-Amerika og 19 prosent iEuropa. Mye av suksessen bak Asics-skoene er den såkalte Beta Gel, som bestårav gelé og silikon for effektiv støtdemping i forbindelse med blant annet løping.En kjent test som ble utført, besto i å slippe et egg fra over 20 meters høydefor så å lande på 300 kvadratmillimeter Beta Gel – og egget var like helt! Et imponerenderesultat, og enda en grunn til at Beta Gel har blitt så populærtinternasjonalt.

Inspirerer til trening

I dag er det Beta Gel i mange av Asics-modellene, og det erdette materialet som gir støtte til føttene dine på lange løpeturer. Asics-modelleneer ikke bare behagelige for føttene, men innbyr til trening med fantastiskdesign og fargeglade mønstre. Skoene har lykkes i å bli klassikere, og designeter lett gjenkjennelig. Det spesielle med et par Asics-sko er at de er så tettknytt til løping at de faktisk ser best ut etter en lang løpetur – krøllete oglitt slitte – som et tegn på god innsats. På Footway finner du over hundremodeller fra Asics, så la de japanske skoene ta deg med på løpetur etterløpetur. Forbedre løpetiden din og styrk hjertet ditt med Asics. 

Side 1 av 4

237 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×