Babolat – sko for maksimal prestasjon

Alle vi som elsker tennis, vet hvor viktig det er med kvalitet og passform på skoene. Med behagelige sko av høy kvalitet kan du prestere maksimalt når du trener eller konkurrerer. Babolat kan tilby et variert utvalg av sko i ulike modeller og med ulik teknologi.

Babolat-sko – bakgrunn og kjente modeller

Det franske merket Babolat har siden oppstarten i 1875 laget produkter av høy kvalitet til racketsporter. I dag er Babolat en av de største og viktigste produsentene av sko til tennis, badminton og padling. Babolat-sko henter inspirasjon og drivkraft fra spillerne på banen. Med innovative materialer og teknologi utvikler Babolat stadig nye høytpresterende sko.

Babolat-sko – stil og vedlikehold

Når du først har prøvd Babolat-sko, blir du raskt avhengig. Skoene holder høy kvalitet og har en fotriktig og behagelig passform. Med gummi fra dekkprodusenten Michelin gir sko fra Babolat et optimalt grep på banen.

Babolat-sko online på Footway

Gi deg selv de beste forutsetningene for å prestere bedre innen racketsport, og bestill hjem et par Babolat-sko av høy kvalitet. Hos oss på Footway finner du flere behagelige skomodeller av ulik utforming. Vi spanderer frakten! Hos oss kan du regne med rask leveranse og hyggelig personale.

Babolat sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Propulse 3
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

1 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×