Bagheera Sko Online

211 treff

Avesta-legenden

Svenske Bagheera ble dannet i byen Avesta i 1981, og på 80-tallet ble merketen stor suksess, mye takket være den klassiske WCT-joggedressen som prydetmange «hockeysveiser». Hovedkontoret ligger fortsatt i Avesta, og firmaetproduserer og selger sportsklær og sko. Bagheera, som tok navnet sitt fra denkloke panteren i Jungelboken (selv om «bagh» betyr «tiger» på hindi), er et avde få svenske firmaene som har lykkes i konkurransen i den tøffe sportssko- ogsportsbekledningsindustrien.

Funksjon og komfort

I dag står firmaets tankegang for funksjonalitet og aktivitet – klær somtåler mye, men som samtidig er rimelige. Designet preges av godt materiale somskal sitte bra, og Bagheera jobber med såkalt «body mapping», som tar hensyntil kroppens ulike svettesoner for både komfort og jevn prestasjon. På Footwayfinner du mange Bagheera-modeller både for barn, menn og kvinner. Du finnerfritidssko, løpesko og hverdagssko. Bagheera er et varemerke for mosjonister,og liker du å la både kroppen og skoene dine puste, er Bagheera merket for deg– nesten uansett hvilken treningsform som appellerer til deg.

Store innen barnesko

Bagheera har også fått et navn innen barnesko, sannsynligvis takket være defunksjonelle skoene som passer til alt som barn har fore: oppdagelser, eventyr,spill og aktiviteter gjennom lange morsomme dager. Bagheera lager ogsåvintersko som er perfekte nå som høsten er på hell og det blir kaldere – ogselvsagt skal barna leke i et par Bagheera-sko! Nå har Bagheera vært i drift iover 30 år, og har opparbeidet seg gode kunnskaper om hva kundene derestrenger, men de har også klart å holde seg relevante og oppmerksomme, takketvære de allsidige produktene som appellerer til hverdagslige utøvere så vel somalle som satser litt hardere.

Ikke bare borrelås

Vi har mange flotte Bagheera-sko til både menn og kvinner med et moderne,slagkraftig design. Blant annet finnes smarte modeller som Octane, som inspirerertil spenst og aktivitet. Bare ved synet får man lyst til å sprinte, løpe ellerbare gå ut og trekke frisk luft. Ta del i en svensk arv og se nærmere påBagheera. Det finnes mer bak navnet enn klassiske joggedresser og borrelås – idag finner du et hav av moderne sko å holde deg aktiv i. På Footway har vi overhundre ulike Bagheera-modeller, så det burde være lett å finne dine nesteBagheera-favoritter.

Side 1 av 4

211 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×