Sko

234 treff

Sneaky Steve: Et par sko som passer til alt

Sneaky Steve er skomerket som hyller denim – uten å være laget av denim. Disse tøffe skoene er beregnet på å skape den perfekte urbane looken. Inspirert av vanlige sneakers og en vilje til å gjøre en forskjell, ble Sneaky Steve skapt i Göteborg i 2007. Siden den gang har produksjonen økt, og i dag kan du få tak i alt fra støvler og nydesignede herresko, til sneakers, som var merkets første fokus. Sneaky Steve står for en kamp mot det kjedelige og konvensjonelle, og de er som skapt for deg som alltid vil feire livet, musikken og den urbane livsstilen.

Slik styler du din Sneaky Steve-look

Sneaky Steve-sko er utrolig allsidige, og med litt kreativitet kan du få dem til å fungere til et hvilket som helst antrekk. Du som ønsker å være litt finere kledd til en presentasjon på jobben, kan velge et par Sneaky Steves til dressen. Det kan være det perfekte skoparet når du skal ut på byen eller på en konsert. Når det er på tide å tone ned elegansen et par hakk og følge gatemoten, passer Sneaky Steves perfekt til et par jeans og en genser.

Sko som hjelper deg med å holde budsjettet

Merket Sneaky Steve møter behovene til deg som ønsker deg en kvalitetssko uten å bli helt blakk etter hvert kjøp. Skoene designes for å være stilige, praktiske og anvendelige i alle sammenhenger, samt for å holde lenge. Men dette betyr ikke at de er spesielt dyre – prisen holdes slik at de skal være lett tilgjengelig for alle. På den måten kan du kjøpe mer enn ett par sko når du trenger det, og få sneakers med attitude og en god følelse. Du som elsker sneakers til alle anledninger kommer til å falle for Sneaky Steves trendy utseende og praktiske design, for skoene er ikke bare stilige, men også designet for å maksimere komforten din og garantere at du har det bra hele dagen.

Sneaky Steve online på Footway

På Footway finner du den riktige Sneaky Steve for deg. Det finnes massevis av forskjellige modeller og stiler, i forskjellige materialer, farger og prints. Det finnes boots og sandaler, sneakers og mer formelle sko. Det er bare å klikke deg fram til den modellen som passer deg og livvsstilen din best, og som kompletterer looken din og lar deg fremføre nøyaktig det budskapet du vil at alle skal få høre.

Seal Cognac
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

234 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK