Barnsko Online

6 852 treff

Sko for minner

På Footway finner du alle barnesko som ditt barn trenger, for alle slagsunderlag, vær og årstider. Du finner også babysko for de aller minste.Husker du dine første sko? Barnesko bringer en spesiell følelse. Ser du på dine egne barnesko forbausesdu over hvor liten du en gang var og tiden som har gått siden den gang daføttene dine passet der i. Kanskje forbauses du også over hvor stilbevisstforeldrene dine var.

Akkurat som all annen mote er det mye som skjer innen barnesko. Før i tidenså de på barnesko som noe midlertidig, et stop på veien mot alt som kommeretterpå. Det spilte liksom ingen rolle hva barnet ditt hadde på føttene – detviktigste var at det satt noe der. Sik er det ikke i dag. I dag lages barneskoi mange forskjellige modeller, farger og stiler. Noe som er fantastisk. Bare se på barnemodeller fra adidas originals, Converseeller Nike – vi håper at du fylles av liv, lyst og lykke når du ser klassiskesko i miniutgave. Og hvorfor skal ikke barn få nyte av like fine sko som vi? Dethadde jo vært urettferdig. Fine sneakers, varme støvler og raske sportssko er til for alle, ikke bareoss voksne.

Profesjonelle skobærere

Det går rett vei. Og det liker vi – barn tester sko bedre enn alle andre- Debryr seg ikke om å ta vare på skoene, de bryr seg ikke om hvilke underlag de lekeromkring på og de kunne ikke ha brydd seg mindre om hva produsentene sier at defår og ikke får gjøre. Barn bare kjører på. På veien skaper de minner forlivet, både for seg selv og for deg. Minner om forgangne fotballkamper iskatesko, minner om minisneakers som er oppvarmet av solen og minner avknirkende tørr snø under våte støvler midt i et snøballkrig.  På veien lærer de også oss en og annen ting:å leve for stunden, være nært til latter og spring for gledens og fartensskyld.

Barnesko skal tåle mye. De skal tåle utforskninger, eventyr, ugagn og myemer som våre sko slipper unna. De skal klare av leire, smuss, skog, snø ogvann. Men ikke bekymre deg. På Footway har vi sko til både deg og dine barn.Surf inn og klikk deg frem blant støvler, sneakers, sandaler, sportssko og myemer. Finn sko for å skape minner i. 

Side 1 av 115

6852 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×