Barn, Sko

493 treff

Sko for minner

På Footway finner du alle barnesko som ditt barn trenger, for alle slags underlag, vær og årstider. Du finner også babysko for de aller minste. Husker du dine første sko? Barnesko bringer en spesiell følelse. Ser du på dine egne barnesko forbauses du over hvor liten du en gang var og tiden som har gått siden den gang da føttene dine passet der i. Kanskje forbauses du også over hvor stilbevisst foreldrene dine var.

Akkurat som all annen mote er det mye som skjer innen barnesko. Før i tiden så de på barnesko som noe midlertidig, et stop på veien mot alt som kommer etterpå. Det spilte liksom ingen rolle hva barnet ditt hadde på føttene – det viktigste var at det satt noe der. Sik er det ikke i dag. I dag lages barnesko i mange forskjellige modeller, farger og stiler. Noe som er fantastisk. Bare se på barnemodeller fra adidas originals, Converse eller Nike – vi håper at du fylles av liv, lyst og lykke når du ser klassiske sko i miniutgave. Og hvorfor skal ikke barn få nyte av like fine sko som vi? Det hadde jo vært urettferdig. Fine sneakers, varme støvler og raske sportssko er til for alle, ikke bare oss voksne.

Profesjonelle skobærere

Det går rett vei. Og det liker vi – barn tester sko bedre enn alle andre- De bryr seg ikke om å ta vare på skoene, de bryr seg ikke om hvilke underlag de leker omkring på og de kunne ikke ha brydd seg mindre om hva produsentene sier at de får og ikke får gjøre. Barn bare kjører på. På veien skaper de minner for livet, både for seg selv og for deg. Minner om forgangne fotballkamper i skatesko, minner om minisneakers som er oppvarmet av solen og minner av knirkende tørr snø under våte støvler midt i et snøballkrig. På veien lærer de også oss en og annen ting: å leve for stunden, være nært til latter og spring for gledens og fartens skyld.

Barnesko skal tåle mye. De skal tåle utforskninger, eventyr, ugagn og mye mer som våre sko slipper unna. De skal klare av leire, smuss, skog, snø og vann. Men ikke bekymre deg. På Footway har vi sko til både deg og dine barn. Surf inn og klikk deg frem blant støvler, sneakers, sandaler, sportssko og mye mer. Finn sko for å skape minner i.

Amber Gtx Black
SALG
Korkis Black
Eagle Iv Gtx Black
Bodås Xc Black
SALG
Flinga Gtx Lilac
SALG
92-26437 Black
SALG
Moa Stone
SALG
Henry Black
Svalbard Black
SALG
Side 1 av 9

493 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK