Asics Barnsko Online

39 treff

Hold deg aktiv i stil

Vi assosierer som regel sport med kjedelige sko og antrekk, ettersom det tross alt handler om sport og ikke mote, ikke sant? Vel, det kan ikke være fjernere fra sannheten nå som både voksne og barn kan være både stilfulle og aktive. ASICS er et ledende merke for estetiske såvel som vellagde sportssko og sneakers for hverdagsbruk. De tilbyr et bredt utvalg av sko hvor selv de meste kresne barn vil kunne finne noe de liker. De har noe for gutter og jenter i alle aldre, alle aktivitetsnivåer, og det beste er at skoene kommer i flotte modeller.

Moderne design hele veien

Med ASICS-sko for barn får du en klassisk kombinasjon – solide sko som også kommer i høytpresterende design. Alt du trenger å gjøre er å velge et par som passer til hvert barns aktivitet. Enten det er snakk om intens løping, eller lett gåing, finnes det et perfekt par ASICS for hvert barn, samme om de er en smårolling som tar sine første skritt eller større barn som trenger noe mer holdbart. Fargene er livlige og du kan velge det som passer barnets personlighet best, fra matte sorte og blå sko til svært fargerike oransje og rosa.

Hvorfor ASICS?

Det finnes så mange skomerker på markedet, og flere dukker opp hele tiden, men hva er det som gjør at ASICS barnesko skiller seg ut? ASICS-sko er er utviklet med fundamentale egenskaper som gjør dem til et utmerket valg. Fra demping og passform som garanterer beskyttelse mot støtene barns føtter utsettes for, til grep som gir stabilitet og tilpasser seg til ulike underlag og værforhold, kan du være sikker på at barnas føtter utvilsomt er i trygge hender. Det finnes et perfekt par ASICS enten barnet nettopp har begynt å gå eller de presterer på banen i stil – du får full pakke med ASICS.

Høy prestasjon, enkle å pleie

ASICS-sko for barn er dømt til å utsettes for masser av aktivitet, og smuss er uunngåelig. Heldigvis er pleie og rengjøring av dem ikke spesielt krevende. Det eneste man trenger å gjøre for å rengjøre skoene er å børste av støv og skit, og så skrubbe dem med en blanding av varmt vann og litt mildt vaskemiddel – de skal IKKE vaskes i vaskemaskin. Det er også viktig å skjerme skoene fra sterkt sollys og varme, og andre barske forhold. Hvis skoene tas godt vare på, vil du oppdage at ASICS er et imponerende og flott skomerke.

Barnenes føtter kommer til å takke deg

Det som gjør et skopar fantastisk er ikke bare utseende eller hvor enkle de er å ta vare på, men også hvor mye beskyttelse de kan tilby føttene. ASICS barnesko er top-of-the-range etter som de ikke bare har en én-størrelse-passer-alle-tilnærming, men heller skodesign som imøtekommer fotens pronasjon. Barn med flate føtter overpronerer som regel, dem med høye fotbuer underpronerer, og dem med normal bue er nøytrale. Derfor er ASICS-sko designet på en måte som gir ulik utforming for en hver fots behov. Høy stabilitet, støtte, og komfort uansett hvilket aktivitetsnivå som står på dagsordenen med ASICS.

Innlegg om Asics
J
Johanne -
F
Frenk Evert Monsen -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

39 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK