Clarks Barnsko Online

49 treff

Nesten 200 år med Clarks

For barna våre er kun det beste godt nok. Med barn som tillegg er høy og lavt hele dagen er det viktig at de har bra skotøy som både tåler en støyt og som er lett å bevege seg i. Clarks har gjennom nesten 200 år fokusert på å produsere kvalitetssko med komfort og myk såle. Med tiden har de opparbeidet seg til å bli et populært merke som ikke bare kjennetegnes av kvalitet, men også lekkert design. For de minste kan du nå finne Clarks til enhver anledning – sommer på stranda, tur i skogen, bursdagsselskap hos naboen.

Clarks barnesko året rundt

Clarks tilbyr mange spreke farger og design, med mange artige mønstre også for barna. Glitrende rosa ballerinasko for jentene og flotte, svarte dressko for gutta så er barna klar for selskap. Sandaler i mange farger passer til lek inne og ute, og går like fint til kjole som bukse. Velg mellom flere klassiske modeller til hverdag og fest, både for gutt og jente. Clarks leverer sko i flere typer materiale, fra skinn til tekstil, med åpen tå eller lukkede sko.

Lettstelte sko for barn med Clarks

Hvordan du steller Clarks sko avhenger av materialet skoen er laget av. For skinnsko kan du bruke skokrem, og det er ofte lurt å impregnere skinn før første gangs bruk. Har det kommet vann og saltflekker bør skoene først tørke og deretter fjernes flekkene med en fuktig klut. For sko i tekstil eller syntetisk materiale holder det ofte å tørke av skoen med en fuktig klut og deretter la den tørke i romtemperatur. Er skoene svært skitne kan du bruke såpe i vannet og tørke med en fuktig klut. La skoene deretter tørke i romtemperatur i minst 36 timer.

Clarks online på Footway

Det er enkelt å behagelig å handle på nett, sårlig når man skal handle for barna. Med stor varebeholdning kan du søke gjennom flere titalls farger og størrelser på sekunder. I tillegg får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, så om noen ikke er fornøyde er det lett å bytte varen. Når du handler på Footway vet du alltid at du får den beste prisen med Footways prisgaranti. Det vil si at hvis du finner den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Innlegg om Clarks
L
Linnea -
A
Arild K -
Vis flere innlegg
PiranhaBoy Inf Navy
FEW LEFT
Beach Curl Fst Blue
FEW LEFT
Side 1 av 1

49 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK