Barnsko Online

130 treff

Tidløst med Converse sko for barn

Det er ikke alltid lett å være med barna på handletur for å finne sko hvis man prøver å finne noe som både tåler en støyt, som ser tøft ut og som ikke tømmer lommeboka helt. Klassiske Converse er et supert valg for barna – flotte tøysko i alle farger med den særegne tåhetten av gummi som gir god beskyttelse foran og forhindrer hull i skoene. Den er et minne om dette selskapet som startet for over hundre år siden, og som i 1920 kom med skoen ’All star’. Siden da har Converse vært en etablert merkevare for store og små.

Converse sko for barn passer til hverdag og fest

I dag er det masse stilige farger å velge i, og det er også mulig å velge en variant i skinn som varer ekstra lenge. Noen modeller leveres også med borrelås, og man kan velge mellom høy eller sko. Det er mange tøffe mønstre både for gutter og jenter, slik som sølv- eller gullfarget, melon- eller hjertemønstret. De fleste skoene leveres med den klassiske svarte streken på sålen, men man kan også velge helhvit såle. Noen av de aller tøffeste modellene leveres med glidelås på siden eller med borrelås rundt ankelen.

Stell av Converse

De klassiske Converse-modellene leveres i stoff, men det anbefales ikke å vaske skoene i maskinen. Bruk gjerne litt såpevann på en fuktig klut for å vaske av skitne sko, men unngå å bruke for mye og for kraftig såpe da dette kan ødelegge farger og mønstre. La skoene tørke i romtemperatur når de er vasket av, ha gjerne litt papir inni mens de tørker for å bevare formen. Unngå å tørke med hårføner eller andre direkte varmekilder.

Converse barnesko online på Footway

Footway har en av Skandinavias største utvalg av sko, og med flere hundre varianter av barnesko I alle farger og størrelser er du garantert å finne noe barna liker. Du får også fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, på alle varene du handler. Når du handler på Footway vet du alltid at du får den beste prisen med Footways prisgaranti. Det vil si at hvis du finner den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris. Så enkelt har det vel aldri vært å handle til barna før?

Side 1 av 3

130 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK