Hunter Barnsko Online

29 treff

Året rundt med Hunter sko for barn

Uansett årstid finnes det alltid massevis av spennende lekemuligheter for barna som gjerne innebærer sølepytter, gjørme, snøskavler, løvhauger, gressplener og andre naturlige fenomener. Stort sett klarer man å få sko som har blitt ugjenkjennelig møkkete rene på et vis, men det er ikke så lett med sko som ikke skal i maskinen og dessuten ikke tåler for mye kjemiske vaskemidler. Med fantastisk flotte og varme gummistøvler på markedet kan det være et tøft, enkelt og praktisk valg av skotøy både for foreldre og barn.

Tørr og god med Hunter sko for barn

Hunter var opprinnelig en skotsk hoffleverandør av gummistøvler, noe som kanskje er grunnen til den elegante stilen og de mange tøffe designvalgene som kjennetegner merket den dag i dag. Velg mellom knehøye eller ankelhøye støvler. For de mest aktive barna kan det være lurt med knehøye støvler for å være sikre på at de holder seg tørre. De fleste støvelen har den karakteristiske spennen øverst på leggen som gir skoene en lekker look. For barna er det gledelige nyheter at skoene leveres i sjokkrosa, sølv, lilla, rødt og knallgult. Støvlene er laget i naturgummi.

Trenger barnestøvler fra Hunter stell?

Noe av det beste med gummistøvler i tillegg til at de er vanntette og i det siste veldig tøffe å se på, er at de er lette å vedlikeholde. Det kreves lite av spesialprodukter, men i og med at skoene lages av naturgummi bør de ikke bli stående i direkte sollys, da kan materialet tørke ut. Det er også kjekt å oppbevare skoene inne for å forhindre at de blir stående ute i all slags vær og temperaturer, da varer de lenger. Hvis du skulle oppleve hvite merker som kommer til syne på gummistøvlene er det ingen grunn til bekymring, det betyr bare at støvlene beskytter seg selv, noe som er helt naturlig for produkter i naturgummi.

Hunter for barn online på Footway

Footway har ett av Skandinavias største utvalg av sko, med hundrevis av barnesko I alle farger og størrelser. De fleste skoene vil sendes innen 24 timer. Du får også fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur på alle varene du handler. På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Innlegg om Hunter
H
heidi -
C
Caroline -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

29 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK