Lave Sko Barn

89 treff

Tursko – komfort og eleganse i én og samme sko

tursko er komfortable og lette sko som gir mye støtte til føttene. Sålen er ikke like tykk som på en fjellsko eller et par skikkelige boots, noe som gjør at de ikke passer til hardt og steinete terreng. Om du derimot elsker herlige turer langs kysten og lange shoppingrunder i byen, er dette en fantastisk sko som du kan ha på deg hele dagen, nesten hvor som helst.

Tursko for både byliv og ferieliv

Tursko kommer i et hav av modeller og farger, fra tradisjonelle varianter i nøytrale farger til moteriktige sko med mye glitter og glam. Er du ute etter en klassisk sko som kan matches med det meste i garderoben, anbefaler vi en modell i lyst eller mørkt lær med tynn såle og lav hæl. Match turskoene dine med en søt kjole eller skjørt for lange turer i ettermiddagssolen, eller hvorfor ikke la bilen eller sykkelen stå hjemme og gå til jobben i et par komfortable og slitesterke tursko? Du finner en rekke forskjellige modeller som passer perfekt til jobbdressen eller et ledig jobbantrekk.

Hånd i hånd med utviklingen

Fra begynnelsen av har det blitt produsert sko med én viktig funksjon i tankene: Å beskytte fotsålene. Den tidligste formen for sko bestod av separate leggings med såler og en overdel som ga større vristbeskyttelse enn en vanlig sandal. Rundt 1000 f.Kr. satte man sammen alle delene til én enkel enhet som dekte både føtter og bein, ofte opp til kneet. Myke lærboots ble brukt av nomader i Øst-Asia og ble ført inn til Kina, India og Russland 500 år senere av mongolske inntrengere. I sammenheng med at symaskinen ble oppfunnet i 1845 ble skoindustrien radikalt endret. Andre mer effektive maskiner ble utviklet under de kommende årene, men det store gjennombruddet kom i 1875 da Charles Goodyear utviklet en ny maskin som sydde sko fra gummi. I dag er de fleste sko maskinproduserte, men til tross for dette krever mange fortsatt manuell montering.

Tursko online på Footway

Footway har det du leter etter når det gjelder stilige tursko. I sortimentet finner du modeller av høy kvalitet og for alle anledninger. Det finnes mange trender når det gjelder tursko, og i perioder er det populært å gå tilbake til eldre skomodeller. I bunn og grunn er det imidlertid én faktor som er felles for alle tursko: At de skal være komfortable og beskytte foten når du går turer.

Vigge Green
Earth Smoke Combi
FEW LEFT
Moda Blk
FEW LEFT
Merida Water Combi
FEW LEFT
Giraffe Navy
NEWS
Classic Beige
NEWS
Belinda Ocean
NEWS
Side 1 av 2

89 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK