Merrell, Barn, Sko

81 treff

Merrell barnesko – av naturen, for naturen

Amerikanske Merrell er synonymt med kvalitet og komfort. Dette merket har et stort utvalg av sandaler, fritidssko, vintersko og støvler for barn. Siden merket ble grunnlagt for over tretti år siden har Merrell fokusert på å lage sko som tåler det meste av vær, vind og ville årstider. Skoeventyret begynte når Merrell selv begynte å lage håndlagde sko for en liten gruppe friluftsentusiaster, og det har egentlig aldri tatt slutt siden. Ved å blande fremgangsmåten for å lage amerikanske cowboyboots og skomakerkunst fra Italia er skoene helt klart blant de beste på markedet. Merrell er stolte av å gi både mening og moro til friluftsaktiviteter for store og små. Disse skoene ble bygd for å gå!

Merrell – sko til aktive barn

Merrell leverer en rekke flotte modell og design i barnesko – sandaler, sportssko, støvler, snowjoggs og vintersko. Mange av skoene er laget i behagelig skinn som samtidig er solid og holder lenge. Snow Quest Lite i vanntett syntetisk materiale uten snøring og med knallgrønn såle er en sikker vinner for aktive barn. Merrell Spruzzi i sølv og turkis er vil også ganske sikkert vøre populær hos barna, kanskje mest for det tøffe designet. Husk at når det er mindre enn 5mm rom mellom tåen og skotuppen er det på tide å kjøpe nye sko.

Stell av Merrell sko for barn

Unngå å vaske skoene i maskinen eller med sterke såpemidler. Det fleste modellene i skinn bør impregneres før første gangs bruk for å beskytte skoen og for å bevare fuktigheten i læret. Når det er sagt er Merrell et skomerke som er lagt for å vare uansett hva slags vær de beveger seg i. Skoene bør pusses jevnlig, da dette vil gi ekstra beskyttelse mot regn og dårlig vær, samt bidra til å beholde skinnets fleksibilitet. Er skoene bitt svært skitne kan de vaskes av med en fuktig klut. Det samme gjelder for sko av andre materialer enn skinn.

Merrell barnesko online på Footway

De fleste skoene vil sendes innen 24 timer. Frakt er gratis og du får 180 dagers åpent kjøp og gratis retur på alle varene du handler. På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Innlegg om Merrell
P
Pia albrigtsen -
T
Tone -
Vis flere innlegg
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

81 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK