Pumps & Høyhælte Barn

34 treff

Pumps og høye hæler for små voksne

Selv om de aller minste barna kanskje holder seg til flate sko, finnes det mange søte pensko for små damer som skal pynte seg. Med en liten hæl på skoen blir festantrekket enda litt festligere. Footway har et fint utvalg av flotte pumps og høyhælte sko for barn til hverdags som fest, og med 180 dagers åpent kjøp er enkelt å sende en vare i retur om den ikke skulle falle i smak. Vi tilbyr også mange flotte sandalmodeller med litt hæl, perfekt for barna som vil være fine, men også springe litt rundt. Bruk vår smarte søkefunksjoner til å raskt finne akkurat de skoene som dere er ute etter!

Tusenvis av pumps og høye hæler hos Footway

Vi tilbyr pumps og høye hæler for barn fra skomerker som Penelope, Mohedatoffeln, Tommy Hilfiger, Wildflower og Swedish Hasbeens. Velg mellom en rekke flotte design med åpen tå, snøring, spenne, sløyfe og farger som gammelrosa, knallrosa, sølv, rødt, blomstrete, lilla eller polkadot. Vi har også mange lekre modeller i svart med eller uten åpen tå, og modeller i tekstil med ulike farger og mønstre. Fargerike sko frisker opp barneantrekkene, og fargerike sandaler fra Wildflower er et ypperlig valg for ferien. Dette er sko som barna kan trives med hele dagen.

Stell av pumps og sko med høye hæler

Det finnes en rekke pleieprodukter som tar vare på skoene og holder de fine så lenge som mulig. Sko av skinn og naturlige materialer bør behandles skånsomt for å bevare elastisiteten og for å vare lenge. Glatt skinn trenger andre produkter enn semsket skinn. Om du er i tvil om hvordan du skal pleie skoene, så har kanskje andre kunder delt sine tips og anbefalinger om akkurat den skoen, noe du kan sjekke på nettet. Ellers kan du sjekke vår side med vanlige spørsmål eller snakke med vår kundeservice om du trenger mer informasjon.

Pumps og høye hæler hos Footway.no

Footway har en rekke modeller av pumps og høyhælte sko for barn. Vi sender bestillingen din innen 24 timer etter at den er mottatt. Og om du bestiller tidlig på dagen, så sendes skoen allerede samme dag. Er du usikker på handelen din, så har du både gratis frakt og retur hvis du ønsker å bytte en vare. Vi tilbyr deg også prisgaranti som i praksis betyr at vi er den billigste butikken i landet. Finner du en annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi prisen. Kontakt oss gjerne via kundeservice om du har noen spørsmål!

Camita Black
FEW LEFT
180517 White
FEW LEFT
180517 Black
FEW LEFT
Pom Pom
FEW LEFT
18112 Black
FEW LEFT
Play Silver Lack
FEW LEFT
Clover
FEW LEFT
Sue 4D White
FEW LEFT
Side 1 av 1

34 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK