Reebok Classic Barnsko Online

88 treff

Reebok sko for barn på farten

Reebok er et av verdens største sportsmerker, og har laget sko og tøy for idrett siden 1959. Reebok er spesielt kjent for å produsere sko med pigger i sålen for bedre grep. Skoen ble raskt en hit, og da selskapet ble grunnlagt tok det navnet Reebok som er navnet på en afrikansk antilope. Reebok har spesialisert seg på å lage sportssko og løpesko som passer i mange typer idrett og terreng, og som gir små og store føtter god støtte og komfort gjennom en aktiv hverdag.

Topp komfort med Reebok barnesko

Reebok leverer ikke bare noe av verdens beste skodesign, de har også utrolig tøffe farger og modeller. De minste barna kan teste Reebok Ventureflex i skinn med krokodillemønster og borrelås – det blir ikke mye bedre enn det! Reebok har også mange tøffe halvhøye sneakers med stilige fargekombinasjoner, som svart og grønt med blanke, blå striper. Mange av modellene har tre fargekombinasjoner som gir skoene et fresht og sporty utseende. Reebok leverer også vintersko som Frostbound snowjoggs med mykt og varmt for og behagelig passform. Modellene leveres med snøring, borrelås eller en kombinasjon av begge med snøring pluss borrelås øverst.

Ta vare på Reebok barnesko

Noen av Reebooks skomodeller kommer i helhvitt og andre lyse farger, og et sentralt spørsmål er selvsagt hvordan man kan holde slike sko rene for aktive barn som er høyt og lav det meste av dagen. Heldigvis finnes det noen smarte triks, se for eksempel Reeboks egne sider hvor de foreslår oppskrifter for å få hvite sko tilbake til sin originale farge. Vær forsiktig med å putte sko i vaskemaskinen eller bruk av kjemikalier. Den enkleste måten å holde skoene rene er å børste de fri for smuss og støv, og deretter vaske forsiktig med en fuktig klut. Bruk litt vaskemiddel i vannet, men ikke for mye. Tørk skoene i romtemperatur, unngå elektrisk tørking.

Reebok barnesko online på Footway

På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris. Å handle sko til barna er enkelt når man kan gjøre unna handelen fra egen stue. De fleste skoene vil sendes innen 24 timer, og frakt er gratis. Du får også 180 dagers åpent kjøp og gratis retur på alle varene du handler.

Innlegg om Reebok Classic
R
Renate -
D
Dalia -
Vis flere innlegg
Side 1 av 2

88 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK