Sandaler & Tøfler Barn

1 430 treff

Tøfler og sandaler for barn

Barna våre er aktive dagen lang, og trenger gode sko å springe rundt i, enten de er inne eller ute. Hos Footway.no finner du massevis av tøfler og sandaler for barn i alle aldre. For barn som ofte går med tykke, vanntette sko store deler av de kalde vintermånedene, er det godt å la de få en pause i myke, varme tøfler eller innesko hjemme, eller la de få slippe helt fri i åpne sandaler om sommeren. Ta vare på barnas føtter – et par gode tøfler i ekte saueskinn eller behagelige sandaler til dager fulle av fart og spenning er topp for de aller minste.

Velvære med gode sandaler og myke tøfler

Footway har kvalitetsmodeller av både tøfler og sandaler fra merker som blant annet Timberland, Viking, Kavat, Superfit, Ecco og Crocs. Vi har sandaler i alle slags farger og med motiver som blomster, sjørøvere, disneyfigurer og masse mer. Med sandaler får barna god lufting til føttene – et behagelig valg for barn som beveger seg mye gjennom dagen. Vi har også mange tøffe tøfler, som for eksempel ekte saueskinnstøfler fra Shepherd i rosa med borrelås på begge sider. De fleste modellene kommer i flere farger og materialer, både naturlige og syntetiske. På hytta hvor det kan være gulvkaldt er det perfekt å ha varme tøfler stående til de minste, som de større.

Stell av sandaler og tøfler for barn

Med et stort utvalg sandaler og tøfler kan du velge hva som er viktigst for barna – komfort, design, pris, eller en sko som tåler en støyt. Sko fra Crocs i syntetisk materiale er lette å holde rene og tåler mye. Skinntøfler krever heller ikke mye mer stell enn litt lufting iblant. På skinnsko kan du bruke spesialprodukter beregnet på lær å forlenge levetiden. Er skoene blitt veldig skitne er det lurt å tørke av med en fuktig klut. Har du spørsmål om hvordan du best pleier skoene, sjekk vår side om vanlig spørsmål på nettsiden, eller ta en prat med vår kundeservice.

Kjøp sandaler og tøfler fra Footway.no

På footway.no finner du ett av Norges kanskje største utvalg av sandaler og tøfler for barn. Med over 800 modeller er sjansen stor for at dere finner den perfekte tøffelen eller sandalen for de minste. Å handle hos oss er raskt og effektivt, og vi sender bestillingen din i løpet av 24 timer i tillegg til å betale for frakten. Footway har 180 dagers åpent kjøp, slik at du kan sende tilbake en vare uten noen som helst kostnad for deg – vi betaler returen også. Videre har vi prisgaranti, noe som betyr at om du finner samme vare til en lavere ordinær pris i en annen norsk butikk, så matcher vi dette!

Runn Navy
AA-06-00
Firefly Black
Side 1 av 24

1430 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK