Flate Sandaler Barn

191 treff

Flate sandaler – stilig og komfortabelt

flate sandaler finnes i stort sett alle ulike nivåer og modeller, slik at du lett kan finne det du er ute etter. Sandaler fikk nytt liv for et par år siden da designere verden over begynte å vise flate sandaler i sine motevisninger. På denne måten begynte flere å bruke flate sandaler til forskjellige anledninger. I dag finner du flate sandaler som passer til alt fra finere klær som kjoler og liknende, til mer komfortable modeller som er perfekte til dager når du går lengre strekninger og ønsker å passe på at føttene dine er svale og samtidig beskyttet med god såle. flate sandaler finnes for menn, kvinner og barn – det lages til og med små modeller til babyer!

Finn riktige sandaler til formålet

Om du er ute etter et par flate sandaler er det kjempeenkelt å finne den riktige modellen. Du finner flate sandaler som passer til deg og det du ønsker, uansett hva du vil bruke de til. Om du for eksempel vil ha et par lette og stilrene sko som kan matches med en sommerkjole, velger du kanskje et par med tynne svarte reimer og en tynn såle. Om du derimot vil ha et par stødige og komfortable flate sandaler å kunne gå i hele dagen uten at de kjennes, er det også flere merker som spesialiserer seg på nettopp det! Siden det finnes så mye å velge mellom, trenger du ikke å bekymre deg for at skoene ikke passer til formålet.

Flate sandaler – verdens første sko?

flate sandaler er blant verdens eldste sko. Siden grunnidéen er relativt simpel har man funnet flate sandaler i diverse utgravninger over hele verden. Det eldste paret kommer fra Nord-Amerika hvor de ble brukt av urbefolkningen i delstaten Oregon, men de fantes sannsynligvis på flere forskjellige plasser allerede da. Det som fungerte for flere tusen år siden er like anvendelig i dag – også om stilen kanskje har endret seg noe, så klart!

Massevis av flate sandaler på Footway

Footway har utallige modeller med flate sandaler i flere forskjellige prisklasser og stiler. Dessuten kan du finne sandaler til både deg selv eller ungene. Du kan lett søke etter skotype om du er ute etter et spesielt utseende, eller du kan lete etter merker om du har spesielle favoritter og vil holde deg til dem! Dessuten kan du lete etter skostørrelsen din slik at du kan sjekke ut nye modeller og merker.

"

Korkis Pink
FEW LEFT
Rio EVA Slim Navy
FEW LEFT
Roam Navy
SALE
Korkis Bronze
FEW LEFT
Roam Brown
SALE
Korkis Silver
FEW LEFT
Fanni White/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Side 1 av 4

191 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK