Sneakers & Sportsko Barn

3 339 treff

Sneakers og sportssko for barn

Barna våre springer rundt i aktiv lek mye av dagen, og det er viktig at de har godt og riktig fottøy. Hos Footway finner du ett av Nordens største utvalg av sportssko og sneakers for barn, hvor vi har nesten 2000 ulike modeller å velge i. Med våre suverene vilkår med gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp, gjør vi handelen for barna så lett som den kan bli – og du slipper å bruke halve dagen på å finne akkurat den beste skoen for dine barn. Med et par tasteklikk kan du finne sko i akkurat den fargen, modellen og størrelsen som du er ute etter.

Norges beste utvalg av sneakers og sportssko for barn?

Footway.no har sko fra de fleste store, kjente merkene. Vi har massevis av tøffe sneakers og sportssko som barna vil elske, og som gir god støtte og komfort uten å gjøre for stort innhugg i lommeboka. Husk – med Footway sin prisgaranti matcher vi den beste prisen til norske konkurrenter! Vi har kule, sjokkrosa sportssko fra merker som Replay, Converse, Hummel og Rebook, knallrøde sneakers fra Adidas med snøring og en lang rekke forskjellige knalltøffe mønstrete modeller! Hva med leopardmønstrede Kavat med snøring, eller kanskje et par Vans med Hello Kitty-mønster?

Stell av sneakers og sportssko for barn

Stell av sneakers og sportssko avhenger av materialet de er laget av. For barn som har en aktiv hverdag og er mye ute og leker kan det være lurt å velge en modell som er lett å vaske og vedlikeholde, og som tåler både regn og søle. Vi har nesten hundre vanntette modeller som tåler en støyt og som passer til hverdagsbruk. Mens syntetiske materialer ofte kan vaskes med vann, bør du være mer forsiktig med naturlige materialer som skinn som bør pusses og impregneres ofte. Tørk gjerne av med en fuktig klut hvis skoene har blitt skikkelig møkkete.

Sneakers og sportssko for barn hos Footway.no

Footway har flere tusen ulike varianter av sneakers og sportssko for barn, og vi gjør handelen så enkel og smertefri som mulig for store og små. På nett kan du velge størrelse, farge og se bilde av de fleste skoene våre i 360 graders vinkel. Skulle du likevel være usikker på sko som du har kjøpt, så er det kjekt å vite at hos Footway får du 180 dagers åpent kjøp og gratis frakt. Vi har også prisgaranti – finner en annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi prisen.

S7 Teen Black
NEWS
Haparanda Navy
NEWS
Air Force 1 (GS) White
FEW LEFT
FEW LEFT
Glomma Khaki
Side 1 av 56

3339 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK