Støvler & Støvletter Barn

447 treff

Støvler og støvletter for barn

Barna våre er aktive hele dagen og springer rundt i all slags vær. Derfor er det viktig å velge gode støvletter og støvler for barna slik at de holder seg varme og tørre hele dagen gjennom og har skotøy som passer godt for små aktive føtter. Velger du kvalitetsskotøy for barna holder skoene lenger, og de tåler en støyt av både vann og søle. Hos Footway har vi flere hundre modeller av støvler og støvletter for barn, og med 180 dagers åpent kjøp og gratis frakt og retur, blir handelen enkel og effektiv.

Hundrevis av støvler og støvletter for barn hos Footway

Footway har over 200 ulike modeller gummistøvler for barn, noe som kanskje er det aller sikreste valget om du vil være trygg på at barna holder seg tørre på føttene hele dagen. Merker som Viking, Hunter, Kavat og Crocs har støvler i alle farger, fra gult til rosa til sølv. Og støvlene fra Ilse Jacobsen er fôret innvendig. Vi har også flere typer støvletter i skinn, i både brunt og svart, og med skikkelig fôr slik at man holder varmen. Sorel har for eksempel flere modeller i kombinert skinn med gummi nederst på foten, for optimal komfort, med snøring eller borrelås, i flere farger.

Stell av støvler og støvletter for barn

Har du kjøpt et par gummistøvler til barna kreves det minimalt med stell og pleie noe som er en av de store fordelene med slike støvler. Støvletter av skinn og naturlige materialer må behandles mer skånsomt, og selv om skinn er vannavstøtende, så er det ikke vanntett. Skal barna bruke støvlettene ofte ute i vått vær, bør de pusses og impregneres ofte. Og tørk gjerne av med en fuktig klut etter bruk. Det finnes et stort utvalg skopleieprodukter som hjelper deg å ta vare på skoene dine så lenge som mulig, og kontakt gjerne vår kundeservice om du har noen spørsmål til pleie eller annet!

Støvler og støvletter for barn hos Footway.no

Footway har flere hundre modeller av støvler og støvletter for barn, og med rask og gratis levering er det enkelt å handle hos oss, også til de minste. Med vårt åpne kjøp har barna god tid til å teste ut skoene hjemme. Er du usikker på handelen, bør du vite at vi står for returfrakten dersom du ønsker å sende tilbake noe. Vi tilbyr også prisgaranti. Finner dere en annen skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så får du varen til samme pris hos oss.

Gimo Wp Blue
3 FOR 2
Extreme Navy/Red
3 FOR 2
Ultra Black/Grey
3 FOR 2
Extreme Black/Grey
3 FOR 2
Extreme Cerise/pink
3 FOR 2
JOLLY NAVY
3 FOR 2
Ultra 2.0 Blue/navy
3 FOR 2
Kids Original Navy
3 FOR 2
Jolly Green
3 FOR 2
Pöl WP Black
3 FOR 2
Jolly Fuchsia/White
3 FOR 2
Jolly Yellow
3 FOR 2
Dråpe Yellow
3 FOR 2
Aktiv Chelsea Black
3 FOR 2
Kids Original Black
3 FOR 2
Lyn Black/Green
3 FOR 2
Grytgöl WP Blue
3 FOR 2
Amber Gtx Black
3 FOR 2
Gränna Red/red
3 FOR 2
Giraffe Pink
3 FOR 2
Jolly Winter Navy
3 FOR 2
Gimo Wp Bordeaux
3 FOR 2
Classic Indie Navy
3 FOR 2
Mklk 8In Black
3 FOR 2
Classic Indie Black
3 FOR 2
Mimosa Coral/Multi
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Gimo Wp Purple
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 8

447 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK