Høyhælte Støvler Barn

3 treff

Gjennom årene har støvlettene økt i popularitet – spesielt høyhælte støvletter. Her har vi samlet over 200 par stilige høyhælte støvletter. Det siste året har høye støvletter fått enda mer oppmerksomhet, takket være den bohemske, trendy moten som feiet over verden. Trendy eller ikke, et par høyhælte støvletter fungerer alltid – fordi de er tidløse.

Med hjelp av de stilrene hælene blir høyhælte støvletter blant det mest feminine du kan ha på deg. Høye hæler er alltid sensuelt og pent. Hvis du velger ett par med betydelig høyt skaft, blir de enda mer tydelige.

Match de høyhælte støvlettene dine

Siden høyhælte støvletter gir en genuin feminin look, kan du enten spe på den, eller skale av den med mer nøytrale klær. Hvis du velger å gå for en mer feminin look, er en lang, enkel grå kjole eller en pen tunika et opplagt valg, eller kanskje en cardigan?

Hvis du er ute etter noe mer nøytralt, er en stilig, mønstrete skjorte perfekt. Det siste året har vært preget av en fin, bohemsk look, så en rutete flanellskjorte eller annen mønstrete skjorte gjør det perfekt. Svarte støvletter trives i selskap med stripete plagg – en lang, enkel t-skjorte i svarte og hvite striper vil være en hit.

Blir det fest? En svart, stram knelang kjole gjør deg finest på festen. Hvis du foretrekker kortere plagg kanskje en elegant topp er ditt valg? Høyhælte støvletter gjør seg også godt med et stilrent, svart, kort skjørt – det høye skaftet gir hele antrekket en balansert følelse.

Populære støvletter

Over 200 par høyhælte støvletter gjør selvsagt at det er mye bra å velge mellom.

Primeboots har eksistert siden 1800-tallet, og kommer fra det spanske Valverdena del Calzado. De stilige støvlene deres er laget i slitesterkt lær og gjør deg klar for festen, samt hverdagen – husk å ta vare på støvlene dine slik at de ikke blir preget av den skandinaviske vinteren.

Fra Spania kommer også Art, hvor støvlene er formet av storbyens levende uttrykk. En detalj vi er spesielt glade i er den røde logoen som diskret skiller ut støvlene.

Et annet merke som gjør suksess blant våre høyhælte støvler, er danske Ecco, som oppsto på 1960-tallet. Merket har blant annet en såkalt kreativ lab hvor de samler inspirasjonsrike krefter i form av designere, markedsførere, teknikere og produksjonsledere for å skape nye veier for at Ecco skal nå og inspirere sitt publikum. Som Primeboots lages mange av merkets stilige modeller av herdet skinn.

Uansett hva du liker, håper vi at du vil finne det du leter etter her hos Footway. Når du har gjort det, tilbyr vi alltid lynrask levering, 180-dagers åpent kjøp, gratis frakt og gratis retur.

Maderai Black
FEW LEFT
Snowtime
FEW LEFT
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK