Ten Points, Barn, Sko

1 treff

Barnesko fra Ten Points

Ten Points er et skomerke som ble etablert i Sverige i 1983, og som siden den gang har levert tusenvis av sko til voksne og barn. Ten Points ble grunnlagt for å gi et tilbud av kvalitetssko som er laget med kjærlighet og øye for detaljer, og som en motsetning til rask masseproduksjon av sko. Hvert eneste skopar fra Ten Points er designet og laget for hånd i Europa. Produksjonsmetodene er utviklet med tanke på miljø og bærekraftige produkter. Med Ten Points på føttene føler man seg bra, og man vet at dette er et merke som gjør bra ting. Ten Points står for kvalitet og moderne design og komfort. Selskapet har utviklet seg til å bli en av Skandiavias ledende skomerker og har butikker over hele Europa.

Ten Point barnesko i beste kvalitet

Ten Points barnesko på Footway er laget i lær som er plukket ut basert på kvalitet og fleksibilitet i skinnet. Det betyr at skoene ser flotte ut samtidig som de er gode å bruke og tåler en støyt. Skoene leveres i flere modeller med noen støvler som rekker til midt på leggen og andre typer som ankelboots. Velg mellom modeller med snøring eller modeller med glidelås på siden. Det er også mulig å velge mellom brunt og svart skinn, alle skoene leveres med gummisåle.

Ta vare på Ten Points barnesko

Ten Points er svært nøye i valg av materialer og skinn for sine produkter, og dette gir kvalitetssko som varer lenge med riktig stell. Pass på å holde skoene rene for smuss og støv, og behandle jevnlig med riktige produkter. Skinnsko bør som regel impregneres før de brukes for første gang. Siden bør de jevnlig påføres både skokrem og impregnering for å holde fleksibiliteten i skinnet og for å bevare skinnets vannavstøtende kvaliteter.

Ten Points barnesko online på Footway

Det er lett å handle på Footway, både fordi man kan velge størrelse, farge og modell i løpet av noen få klikk, og fordi det er ok å ombestemme seg hvis varen ikke faller helt i smak. Du har 180 dagers åpent kjøp og gratis frakt og retur på alle varene du handler. På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Innlegg om Ten Points
Espen Jacobsen, Guide -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Nyheter
Billigkroken
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK