Ugg Barnsko Online

60 treff

Barnesko fra UGG Australia – varmt og komfortabelt fottøy for de små

UGG Australia produserer som kjent fottøy som tåler lave temperaturer og tar godt vare på føttene, og skoene de lager for barn er intet unntak. Ugg er kjent for deilig fôr av saueskinn som tjener som naturlig isolasjon, og de når godt oppover leggene og sørger for at varmen holder seg. Her hos oss finner du lett den skoen som måtte falle i smak for de minste i familien, og det skal godt gjøres å slå de gunstige prisene våre.

UGG Australia – historie og kjente merkevarer

Det var på 1950-tallet at Mortel Saueskinnsfabrikk begynte å produsere disse flotte skoene som har saueskinn som merkevare. På 60-tallet ble de mye brukt i surfemiljøet i USA og Storbritannia, og omkring 90-tallet ble saueskinn trendy å ha på seg i statene. Litt senere ble saueskinnssko utbredt over hele verden, og du kan nå få kjøpt UGG-sko i rundt 130 land. I vinterlekene på Lillehammer fikk UGG stor anerkjennelse siden det var fottøyet til hele OL-troppen til USA, og fotballaget San Diego Chargers begynte å bruke dette fottøyet på midten av 90-tallet, og skoene har også vært å se i den kjente TV-serien Sex og singelliv. Brunt og beige er de mest populære fargene, men du får UGGs i veldig mange forskjellige utgaver og farger for å passe nettopp din stil.

Barnesko fra UGG – vedlikehold og stylingtips

Selv om disse skoene er tykke og varme, er det likevel ikke av veien å bruke dem om sommeren takket være det flotte designet. De passer både til shorts og bukser, men de blir kanskje aller finest med en mørk frakk/kåpe og mørke bukser om høsten når det er litt kjøligere. Siden disse skoene er laget av skinn er det lurt å impregnere dem så de både varer lengre og beholder glansen bedre. De bør også renses før hver impregnering, så ikke skitten blir gnidd inn i skinnet. Dersom du trenger å tørke skoene er det lurt å la dem tørke naturlig og ikke ved siden av varmekilder.

Sko til barn fra UGG online på footway

Footway har den unike kundeservicen som kalles for prisgaranti. Det vil si at hvis du finner samme skoen billigere hos en annen norsk forhandler, er det bare å si fra til oss for å få den samme prisen. Siden du handler online er det ingen kø og ingen reisetid til skobutikkene, og skulle du komme på andre tanker er det bare å sende skoene tilbake uten at det har kostet deg noe.

Innlegg om UGG
M
Mona -
H
Hanna -
Vis flere innlegg
FEW LEFT
FEW LEFT
Classic Ii Grey
FEW LEFT
I Jesse Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Side 1 av 2

60 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK