Viking Barnsko Online

54 treff

Viking barnesko gjør deg nesten like tøff som en ekte viking

Viking er kjent for sine solide støvler som gjør at du ikke trenger å tenke på våte føtter når det er regnvær, og med såler av kraftig gummi får de et godt grep på overflaten. Med varmt og deilig fôr inni får du både i pose og sekk siden føttene holder seg varme også i regnværet, men Viking har også vanlige sko både for sommer og vinter. Til og med sandaler finnes i sortimentet, slik at du er sikret fottøy til alle årstider og temperaturer når du velger Viking.

Viking barnesko – historie og kjente modeller

Det begynner å nærme seg et helt århundre siden Viking så dagens lys, og på så lang tid har Viking rukket å produsere millioner av sko til glede for mange. Skoene ble laget på en gummifabrikk i Askim hvor også andre gummibaserte produkter ble til, og på 50-tallet fikk Viking stor vekst grunnet billig energi og fikk etablert seg over hele landet. Skaffer du deg de ettertraktede gummistøvlene vil barnet helt sikkert trives ute i de våte forholdene, og det kjente Gore-Tex-materialet finner du i mange av skoene til Viking. Det finnes også terrengsko som tåler kuperte forhold dersom man skal ut på tur.

Viking sko for barn – vedlikehold og stylingtips

Siden Viking sine sko for det meste er laget av solid gummi, trenger du ikke tenke veldig mye på vedlikehold, men alle materialer bør behandles med aktsomhet. For det meste bør gummistøvler holdes innendørs, eller iallfall borte fra direkte sollys som kan gjøre skade på naturgummi. Alle sko har godt av å være så rene som mulig, så det er lurt å tørke av skitt og gjørme etter bruk ute i regnværet. Det kan lett gjøres med en fuktig klut. Gjør du dette, vil skoene fra Viking holde seg lenge.

Viking sko for barn online på footway

Footway har oversiktlige nettsider hvor du ikke trenger mange tasteklikk for å komme deg dit du vil. Straks du har funnet det fottøyet du ønsker, kan du få det sendt hjem raskt og uten fraktkostnader. Det er 180 dagers åpent kjøp hos footway, og skulle ikke skoene passe kan du lett få en ny størrelse. Prisgarantien vår er noe av det kundene setter mest pris på, den innebærer at hvis du finner skoene til lavere priser andre steder i Norge, kan du si fra til oss for å få samme pris.

Innlegg om Viking
A
Anonym -
R
Rigmor -
Vis flere innlegg
Extreme Navy/Red
SALE
Ultra Black/Grey
SALE
Extreme Black/Grey
SALE
Eagle Iv Gtx Black
Bluster Ii Gtx Navy
NEWS
Zip Ii Gtx Darkgrey
NEWS
Zip Ii Gtx Black
NEWS
Zing Gtx Charcoal
NEWS
Ultra 2.0 Navy/charcoal
NEWS
Espo Boa Gtx Navy/blue
NEWS
JOLLY NAVY
SALE
Jolly Green
Maur GTX Navy
SALE
Drag Navy/Orange
SALE
Mira Jr. Black
SALE
Bjerke Black
SALE
Seim Navy/dk Blue
SALE
Jolly Winter Navy
SALE
Anne Gtx Black
NEWS
Ted Gtx Olive/olive
NEWS
Hannah Gtx Black
NEWS
Tofte Gtx Dark Red/wine
NEWS
Maur GTX Taupe
SALE
Ted Gtx Black/charcoal
NEWS
Side 1 av 1

54 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK